Milivojević: Glasači Jankovića i Belog nisu rasuta energija

Ostavite komentar


  1. Ne slazem se sa Milivojevicevim tvrdnjama. Beli je dobio glasove apstinenata, a ne pristalica Djilasa i Obradovica. Jankovic je dobio glasove gradjanski orijentisanih glasaca, a ti glasovi sigurno nece ici SzS-u.

    1. Slazem se za Belog, ali u Srbiji ne postoji 16% gradjanski ortijentisanih biraca. Sto je u ovoj situaciji dobro jer ako Jankovicevi glasaci sada nece za SZS, kakav god da je, onda cekamo uspon pa propast i ovog pokreta pa krecemo ispocetka.

    2. Vaso, i Milojković tvdri da je Beli dobio glasove apstinenata. Pitanje je ko stoji iza njega: stoji AV tj vladajuća struktura, a sa ciljem da zbini odredjene glasaće.

    3. Neće ići sns-u sigurno. Ako glasaju glasaće za najjaču opoziciju ali prvo da sns vrati građanske slobode a onda izbori.

  2. A zasto bas da idu opoziciji , nije mi jasno, zar ti glasaci nemaju pravo da promene misljenje i da glas daju npr., stranci koja je sada na vlasti? Samo pitam….

    1. Naravno da mogu da promene misljenje, ali SNS ih verovatno ni sa cim nije u medjuvremenu ubedio da glasaju za njih. Stavise nastavili su sa bezakonjem i daljim urusavanjem drzave, tako da sumnjam da ce iko od njih ako ima 2 grama mozga glasati za Vucicevu koaliciju.

  3. Zasto bi bas ti glasovi isli opoziciji?! Na osnovu cega to zakljucujete. Ti gradjani imaju pravo na svoju volju i , mozda , promenu misljenja.

  4. Glasovi Sase Jankovica ce verovatno otici nekom drugom iz opozicije, ali glasovi Belog Preletacevica ce otici samo nekom podjednako nenormalnom kao on ili ce postati beli listici

  5. Tačno tako, Beli je bio (uspešan) projekat SNS-a, koji je odvukao pravo u ništa ne tako mali broj glasova. Za njega su glasali uglavnom pametnjakovići koji,jadni, „nemaju za koga da glasaju“.
    I? Šta su na kraju time postigl? Nekoga „kaznili“? Postigli su tačno i okruglo – ništa! Samo su bacili su svoj glas u vetar, a sistem je takav da su ga faktički poklonili Vučiću, što je i bio cilj cele operacije! E, pa svaka vama čast na pameti, gospodo!
    A Belog sad više nigde nema, naravno. Ispunio je svoju svrhu i za njim više nema potrebe, pa je zato „terminiran“. A vi koji ste glasali za njega, ako vidite duge uši kad se pogledate u ogledalu, ne brinite, to je sasvim normalna posledica!
    Još jedno pitanje: šta mislite, da li je baš slučajno da se pojavljuje toliko „komentatora“ koji s tolikim žarom ubeđuju druge da je jedina ispravna odluka ne glasati?
    Da su to stvarno dobronamerni ljudi koji svoj glas ne žele da daju nikome, onda bi ubeđivali druge da obavezno izađu na glasanje i PONIŠTE listić. Jedino tako njihov glas stvarno ne ide nikome, a SVIM strankama koje učestvuju na izborima smanjuje procente osvojenih glasova jer se procenti računaju u odnosu na broj IZAŠLIH na izbore!
    Zato takva galama i botovsko ubeđivanje „svi su oni isti“. Kome najviše odgovara što slabija izlaznost? Da li treba da vam crtam?!

  6. Milivojević je možda u pravu za glasače Belog ali odlaskom Saše Jankovića sa političke scene nije se ugasio PSG a i ti glasovi su uvek bili u opozicionom korpusu…nije mi jasno kako je mogao da poredi Belog i Jankovića kada se žabe i babe ne porede ili je to možda namerno

  7. sve je to ok,ali je Vučić imao preko 50% u prvom krugu ,tako da sve pada u vodu

    Srbija ima vlast kakvu narod želi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.