Miloš Jovanović: Nestorović da se izjasni ili da na novim izborima dobije promil glasova

Ostavite komentar


  1. Svi vi iz opozicije ako ne vratite mandate, otkrivate koji su vasi primarni interesi i ko stoji iza vas. Narodu je to belodano jasno.

  2. To je ta demokratija na delu: šef jedne stranke naređuje šta šef druge stranke mora da uradi, a onda naređuje glasačima šta oni moraju da urade….

  3. Zapitaj se odkuda Nestorovic.Koliko tu ima tebe i tvojih kolega.To su glasovi pametnih i razocaranih ljudi.Pola Srbije ne glasa.Sta mislis zasto?

  4. Pesma koju su puštali Vučić i Mali ,jeste ismevanje naroda ali i surova istina sta nas čeka sa njima četiri godine bola i tuge .Zato se moramo izboriti za pravedne izbore

  5. Добиће више гласова од тебе,90%Србије није знало за Несторовићев покрет док нису изашли прелиминарни резултати!!!

  6. Dokle cete vi novinari da budete puki izvestaci aktivnosti diktatora a da ga ne opletete? Znate li sta je to sedma sila ?

  7. Pa Nestorovic je jasno rekao.Njegova grupa ne mesetari,ljudi su se izjasnili.Sta hocete vise od tog pokreta.

  8. Na ponovljenim Bg izborima ce g Nestorovic da poraste, a „gradjanska“ opozicija i Sps da padnu.

  9. Gospodine Jovanoviću vi ste svojim priključenjem protestu sa opozicijom koja se uopšte ne uklapa u vaš program sami sebi pucali u nogu i tako da će gospodin Nestorović sa novim glasanjem pokupiti i glasove vaših glasača tako da će te se vi naći u promilima vašeg novog plasmana

  10. Dokle god su u opoziciji ovi dugogodišnji istrošeni od promena nema ništa.Pustite nova mlada lica pa će te videti šta će se desiti.

  11. МИ – Глас народа се јасно и без калкулисања изјаснио о формирању градске власти Београда. То изјашњавање у крајњој линији и може да се назове калкулисања,али то је њихов проблем и да ли ће добити више или мање,такође је њихов проблем.
    Наш проблем треба да буде потреба страначких лидера да другима дају упутства и било какве прогнозе!

  12. Globalistički suverenista ima svoju agendu, svoju partiju i svoje birače. Ovakav pristup u ponašanju je svojstven društvima u kojima umesto parlamentarne rasprave imamo…. to što imamo.

  13. Ето тако… Несторовић је (и) Милошу Јовановићу постао највећи проблем.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.