Miloš Jovanović o ostavci Janjićijevića : Nemojte uvek da verujete predsedniku Republike 1Printskrin Instagram

Miloš Jovanović, lider Novog DSS, nije potvrdio, ali ni demantovao infomaciju koju je dana saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i u kojoj se kaže da je predsednik Novog DSS za Kosovo i Metohiju Boris Janićijević podneo danas neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije zbog „cirkusa“ koji se dogodio u Skupštini.

„Nemojte uvek da verujete predsedniku Republike. Ne kažem da je tako ili nije tako, znate predsednik Republike je rekao da će KM tablice ostati, koje nestaju iz dana u dan. Predsednik Republike je rekao da neće ići u Tiranu, pa je posle dva dana promenio mišljenje. Predsednik Republike je rekao da ga ne zanima predsednička kandidatura, pa se kandidovao“, rekao je Jovanović. Dodao je i da je 18 hiljada puta Vučić rekao da će podneti ostavku na mesto predsednika stranke, pa je još uvek tu.

„Reč predsednika Republike na žalost svih nas nema nikakvu težinu. I da se to desilo (ostavka), desilo se pod pritiskom i ja ne mogu nikome zbog toga da sudim. Imajte i vi razumevanja za to“, objasnio je Jovanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari