SNS obeležava Vidovdan: Vučić otkrio s kojim natpisom na majici je njegov sin otišao u Gračanicu

Ostavite komentar


  1. Zar opet moraš da isturaš svoju dece ispred sebe?Degutantno je čoveče,urazumi se.Jedino ako ne pokušavaš da praviš od Srbije svoju državu(za sada se smatramo okupiranim) i treba da nas pripremiš na dinastiju. Subota je fantastičan dan

  2. Novi pokret će imati cilj i sadržaj. Drugima je važna samo forma i zato i napadaju predsednika. Svi smo uvereni da će novi pokret doneti novu energiju i pokretačku snagu koja nam je svima potrebna.

  3. Tako je! Za sve prave Srbe borba do kraja važi. Predaja nikad opcija nije bila. I tako će i ostati. Bravo Vučiću!

  4. „predaja nije opcija“,je jedan lep moto,i nema nikakve provokacije u tome. Ovu lepu rečenicu svi možemo da koristimo svakodnevno.

  5. Vidovdan je veliki praznik za sve Srbe,i uvek je bio. Kosovo je posebno važno toga dana,jer je simbol srpskog jedinstva,a ta parola „predaja nije opcija“,bila je i moto kneza Lazara.

  6. Sramna ratnohuskacka provokacija koja ce jos vise otezati zivot Srbima na KiM dok ce mladjani sin da gleda iz tople sobe. Nego jel to znaci da ie po Vucicevom misljenju ok i da dete albanskog politicara sa vlasti dodje u Presevo sa nekom albanskom majicom?

  7. Otkud obezbedjenje (koje placa narod Srbije) Danila V u Gracanici? Zar im Kurti dao odobrenje za ulazak a ja mislio da smo zakrvili sa Albancima.

  8. Koja lupetanja i zamajavanje naroda, ljudi moji!
    U Srbiji postoje samo neki koji treba da se predaju organima gonjenja!

  9. Personifikacija Srbije kao nezavisne države je presednik Srbije Aleksandar Vučić

    Užasno je koliko smo pali, bilo je nezamislivo ovako nešto da se kaže za vreme Đinđića, Koštunice ili Tadića… svi idu napred, a mi se vrtimo u krug. SKJ postaje „Narodni pokret za državu“…

  10. Дете Данило на Газиместану као и тата му у Рибникару.

  11. Da nije Vučića koji „ume da bude uz svoj narod“ i da „zastiti srpski narod na Kosovu“, na Kosovu bi vec bilo gomila uhapasenih Srba a kamioni sa srpskom robom bi stajali nedeljama na granici sa Kosovom !

  12. ..hvala vam na doprinosu jednodnevnom turizma na Kosovu,slanjem vašeg sina tamo..red je da trošite koju euro i vasa familija na Kosovu..

  13. Bitno je da se okupimo na Vidovdan kao važan datum u našoj istoriji oko istog cilja, a to je napredak Srbije i čuvanje mira. Pokažemo zajedništvo i međusobnu podršku oko borbe koja nam predstoji.

  14. „Srbija nije opcija“ zato ko god moze neka bezi iz nje !

  15. Sram te bilo,skupljas poene na takav nacin,ovaj covek nema dno,uzas….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.