Ministarka Kisić Tepavčević: Krf i Vido simboli bola, hrabrosti i ponosa

Ostavite komentar


  1. Nekako mi je najindikativnije ponašanje ljudi u sistemu… Tepavčevićka redovno pravi izraze kao da treba da glumi u rimejku filma ,,Malena“, neko je ubedio da je femme fatale, Tabakovicka bi da postane Ciceron, a Mihajlovićka glumi Maragret Tačer (alinsa boljom šminkom, molim…). Gomila infantilnih kompleksaša anonimusa.
    Kralju Ibi, vrati se, sve ti je oprošteno…

  2. Šta li ova traži na Krfu i Vidu ? Možda je bila samo bolja opcija od slanje Brnabićke…

  3. Bas me interesuje kako si stigla sa Krfa na Vido. Dal si iznajmila privatno gliser ili si isla piratskim brodom jer Srbija nema para da kupi jedan mali brodic sa 10 mesta i obavlja prevoz? Dali si se zauzela da sprecis otvaranje kafana i planiranu gradnju hotela na tom nasem svetom mestu? Sigurno ne, jer si otisla tamo samo da se slikas i „pokazes“ pijatet prema umrlim herojima, koji gledano sa danasnjeg stanovista dadose zivote nizasta zahvaljujuci Slobi i tvom sefu. Tebi to ionako nije vazno, jer je vazno da bata dobije unosne poslove od drzave

Ostavite komentar


Politika

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja! 10

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prvoj objavi na Instagramu nakon povratka iz Njujorka, gde je vodio diplomatsku akciju protiv usvajanja Rezolucije UN o Srebrenici, objavio je fotografiju sa Ketrin Ešton, bivšom visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.