Ministarka poljoprivrede: Glavni prioritet države je da obezbedi dovoljne količine hrane

Ostavite komentar


  1. Jel ova ministarka poljoprivrede pa da joj prioritet bude da raste broj poljoprivrednika ili ministarka za socijalna pitanja pa brine samo da ima hrane? Samo priča o podsticajima koji arapima i Delti.

  2. „Glavni prioritet“. Ima li sporednih prioriteta? Ooo, pameti. Ooo, obrazovanju. Ooooo, narode.

  3. Pa to je onda katastrofa… Glavni prioritet države mora da bude da obezbedi red i mir, ličnu i imovinsku sigurnost građana, ispunjavanje ugovora, kao i da obezbedi stabilnost valute. Sve drugo bolje da uopšte ne radi.

  4. Imam jedno pitanje za ministarku …..kako je moguće da je država naterala sve banke da odobre moratorijume poljoprivrednicima a pri tom izostavila razvojni fond koji je državna institucija !!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.