Ministarka Darija Kisić Tepavčević se učlanila u SNS, za sutra najavljen partijski događaj

Pripreme vladajuće partije za izborni kongres

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ona se upisala u SNS kada je izjavila da je prvi oboleli od korone registrivan 1. februara 2020. a onda se pravdala da je mislila na prvu nedelju februara, a da je prvi oboleli registrovan 6. februara (a od 1. do 6. februara je Vučić skupljao potpise za izbore i u tom periodi nije smelo da bude obolelih). Posle ovog „junačkog“ dela vrle doktorke, usledila je nagrada u vidu ministarskog uhlebljenja. Tako to ide.

  2. Sramno ,ali ocekivano U vreme talasa korone reklamirala trzni centar Galeriju umesto da se bavi interesima profesije i zdravstva.

  3. Sramno ,ali ocekivano U vreme talasa korone reklamirala trzni centar Galeriju umesto da se bavi interesima profesije i zdravstva. Skrivala podatke o koroni u unteresu izbora.Trebalo bi da vrati titulu doktora jer sve ono sto radi suprotno Hipokratovoj zakletvi.Pa se postavlja i pitanje validnosti njene diplome.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

29. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.