Ministarka Darija Kisić Tepavčević se učlanila u SNS, za sutra najavljen partijski događaj 1foto: SNS

Srpska napredna stranka saopštila je da se Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, socijalna i boračka pitanja, učlanila u SNS, a posebno je najavljen i partijski događaj na kome se sutra predstavljaju programska načela, dok je za subotu zakazan izborni kongres, na kome je Vučić jedini kandidat za predsednika.

„Prof. dr Darija Kisić Tepavčević pristupila je danas Srpskoj naprednoj stranci. Pristupnicu je potpisala u sedištu Srpske napredne stranke, u prisustvu predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića“, navodi se u objavi SNS u kojoj se potom citira profesionalna biografija doktorke Kisić Tepavčević. Ona je javnosti postala poznata kao članica Kriznog štaba za borbu protiv korona pandemije  i zamenica dirketora Instituta za javno zdravlje „Batut“. 

Srpska napredna stranka predstaviće  Programska načela stranke, sutra (petak) u 17 sati, u Domu omladine u Beogradu. U najavi se ne precizira ko će sve u ime SNS učestvovati na ovom događaju.

Za subotu 27. novembar je zakazan izborni kongres SNS, a stranački odbori uglavnom jednoglasno i bez jednog glasa uzdržanog ili protiv, predlažu za predsednika SNS Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari