Ministarka traži da se provere optužbe, ako nema dokaza – podneće prijavu protiv SRS

Ostavite komentar


  1. Čekaj, a kada se takve i gore optužbe iznose protiv lidera opozicije (Jeremića, Đilasa, ranije Jankovića, pa i Jeremićeve supruge), onda nikom ništa!?

  2. Pre nekoliko meseci, predsednik Izvršnog odbora tvoje stranke je rekao, da si se obogatila od kada si postala ministarka. Niko nije ništa de4mantovao.

  3. Bolje idi i krpi pukotine na koridoru ministarka. Toliko ste se nakrali na njemu a on se sada raspada.

  4. Pandur ministarka…ona potpisuje situacije …i blebece a Mali i Vesic šamaraju lovu za vodju.

  5. Ne treba se zavaravati u pogledu dalje karijete gospodje ministarke. Nece ni za sta biti okrivljena….ona je potpisnik ugovora o Beogradu na vodi u ime drzave Srbije

  6. Tako je Zoko,naše lepo plavo oko…a šta ćemo sa tvojim partijskim šefom koji političke neistomišljenike naziva lopovima,kretenima…i sl.imenima?

    1. Nema plave oci, to je samo senka na kapcima. Okice su smedje. Znaci: „Zoko, nase smedje oko…“.

  7. Ugovor sa Vansijem zatamnjen, dovoljan razlog za sumnju. Dozvole za derivacione MHE izdate zahvaljujući neistinitim elaboratima o uticaju na životnu sredinu i neslaganje lokalnog stanovništva su naša realnost, što demantuje ministarkinu tvrdnju o poluistinama. Davanja SMSTsa za niški aerodrom pokušavala je proturi kao republičke poklone, što znači da i radikali ponekad izgovore istinu. Izjavljivala je da će republika preuzeti niški aerodrom kako bi izmirila obavezte ka vojsci, a sada to poriče. Zakon o javnim nabavkama služi da bi preduzeća pod kapom ministarstva na čijem je čelu na tenderu nabavljala vozila, a ne da reketiraju izvođače, a epolog je vidljiv, putevi se samouništavaju pre otvaranja ili par meseci nakon pustanja u saobraćaj. Tvrdi da su izvođači odgovorni za raspadanje puteva, a nikako da odgovori čemu služi nadzor u uređenim državama, za šta se plaća i za šta snosi odgovornost i da li se naši zakoni u tom delu razlikuju ili je i kod nas nadzor tu da spreči fušeraj i nedozvoli isplatu za radove koji nisu u skladu sa projektom, pa ako neprofesionalno radi onda i nadoknađuje štetu. Nije li ministarka tvrdila da je problem u Zakonu o javnim nabavkama koji nameće izvođače sa neralnim cenama, a Zakon o javnim nabavkama je jasan, omogućava investitoru da eliminiše ponuđača sa nerealnom ponudom i ne dozvoljava investitoru i ponuđaču da sklapaju anekse ugovora koji prelaze 25% ugovorene cene. Ministarka nam je rekla da se ne zna cena radova u Grdeličkoj klisuri i ako je jasno da svaki izvođač dobija novac na osnovu overene situacije, pa kada se na to dodaju ostali troškovi nije lako izbaciti cifru. Jesu li radikali u pravu bilo bi lepo da nam pokažu poreski inspektori koji bi ministarki i njenim najbližim uradili unakrsnu kontrolu imovine i prihoda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.