Ministarki iz Šumadije nema ko da piše

Tragom poslednjeg oglašavanja potredsednice Vlade i resorne ministarke Zorane Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Autor teksta novinar Radovanović je ovoga puta napisao najvažniji i najkorisniji tekst za celu Šumadiju. Dokaz da je Kragujevac namerno zapostavljen je današnja 16.05. izjava ministarke Mihajlović na B92 u emisiji OZON da se sa koridorom XI „spajaju samo važni gradovi“ a Kragujevac nije ni pomenula. Čula sam od prijatelja iz Direkcije, da je 2016. Aleksandar Rudnik otišao sa svim načelnicima Direkcije, na sastanak u opštinu i da je pitao Radomira Nikolića, da li će ići na sastanak u Ministarstvo kod Zorane Mihajlović da traži pare za obilaznice i auto put ka Čačku. Kako kažu, Radomir Nikolić mu je odgovorio pred svima, da neće da traži pare od Vučića jer ih on nema. Mihajlovićka je pozvala Nikolića ove godine da mu ponudi pare za planove ( izgradnja tek za 3 godine), tek kada je Rudnik ponovo napisao tekst u POLITICI da je Kragujevac zapostavljen. Njegov uticaj je 10 puta veći u Ministarstvu od Nikolićevog jer čovek ima znanje i zvanje, a Radomir je izabrao da se okruži sa neznalicama, da bi ispalo da se u sve razume, a ne zna ni jednu rupu da zakrpi a kamoli da gradi obilaznice i auto puteve. Kragujevac talac neznalica i nesposobnjakovića !

  2. Jedan od boljih tekstova koje sam u ovim novinama pročitala a tiče se Kragujevca.Ovo je tačno ,ko god živi u Kragujevcu zna.I ako se vodimo logikom“ako ne tražiš nećeš ni dobiti „onda je jasno što je centar Šumadije tu gde jeste .

  3. Ovo je klasika,prvo će da se postavi novi gradonačelnik a onda sve može.Globalizacija na političkom nivou Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.