MIP Kosova poručilo MIP Rusije: Odnosi reciprociteta legitimni među državama

Ostavite komentar


  1. pa ti rusi nisu ga ni priznali sad bi da se mijesaju nista od toga tresu paznu slamu

    1. Kosovo je vazduhu. Kosovski albanci imaju staklenu državu i žive u stakleniku. Sve što je uradjeno na Kosovu sve je u dugovima. Banke održavaju strani kapitalisti i zato mora Kosovo uvek da bude na trešnji. Šta Kosovo proizvodi? Ništa. Drogu? Kosovo je bilo „Velika Albanija za nemačko vreme i sada je to vreme ponovo nastupilo. To znaju sami Kosovski albanci, toga su svesni. Kosovo je Srbsko. Gde god se okrenete srpska imena vas spoticaju. Imena gradova, crkvena imanja, crkve i manastiri. Njive u katastrima se nazivaju srpskim imenima. Mogu Kosovski albanci da lažu sebe a istinu znaju svih 19. NATO smradova koji su zatrovali Kosovo. Znaju oni dobro istoriju Kosova, poznaju oni dobro poštene i krimogene mentore u inostranstvu. Kosovski albanci dali su ogromno novca stranim konjokradicama da naprave kancerogenu površinu na kojoj umiru nedužna deca a bogastvo kriminalaca raste kao kvasac. Mnogi Kosovski albanci sve ovo znaju. Mnogi su se otreznili u lavirintu NATO igre a mnogi trče bezciljno. Nažalost od Kosova nema ništa samo jedna obična rupa iz koje beze sami Kosovski albanci. Svo ovo kočoperenje je igra na tudjoj muzici. Od istine nema bežanja.

    1. @nezavisna…***I jesu,a sigurno nisu „zavisni“ od Srbije.A i Srbija se deklariše kao „suverena“, a u stvari je obična ruska gubernija! U kojoj „nezavisnoj i suverenoj državi“ premijerka te iste ide na noge stranom ambasadoru u Srbiji i podnosi mu izveštaj,objašnjenje,pravdanje,o njenom intervjuu datom stranom mediju? ???

      1. @Lobotomija on serbisch maniera!

        Tvoja patoloska opterecenost Srbima vuce korene iz detinjstva? Nisi imao deciju sobu, niko ti nije dolazio na rodjendan ili se razvila kasnije? Sta kaze cika doktor, ima jos nade?

  2. Medju drzavama svakako treba da vlada princip reciprociteta, samo sto ta tvorevina na Kosovu nije drzava. Kurti moze da uspostavlja reciprocitet samo sa slicnim tvorevinama, tamo mu je Juzna Osetija, turski deo Kipra, Abhazija, Donbar itd.

    1. izgleda vi treba da razgovarate sa takozvanim drzavama osetija abkazija karabah krimeja itd,
      decko ako nije drzava zashto hocete da okupirate Kosovo.
      ako nije drzava shto niste u kosovu
      ako nije drzava zashto pregovarate sa presednikom republike kosova, jelste ovo pitali vucica I putina
      ja imam pasosh republike kosova, imam granicu, policiju I vojsku republike kosova, a ti sigurno na kosovu nikada necesh.

      1. Imas sve sto je amerika platila…da li si se zapitao sta ce biti kad amerika prestane da placa i cuva to sto ti zoves drzavom??? Doci cemo po svoje…uzivaj u tvom smecu dok mozes.

        1. @Crew***Ko će da dođe po svoje ,TI, ili neko tvoj? Kao što ćete doći po „svoje“ u tzv. „rsk“ i u Knin! Maštaj…

          1. Ne brini ujo za vas je kama uvek ostra,ima vasih i ovde moze se to proterati uskoro

          2. Ne brini,krajišnik se uvek snadje ali i pamti,nece ova ali kroz koju generaciju ce vam vratiti..Moje je bilo u Dalmaciji kroz generacije,ali dobro,bar nismo prosli kao 41.Kuce jesu porusene ali narod je ostao ziv sto je najbitnije.

      2. @albakos, U.S of Albania i kako se sve ne potpisujes

        I Juzna Osetija ima i pasos i granicu i policiju cak i mnogo ozbiljniju i jacu vojsku nego vi… Nego, ako ste drzava sto se ne uclanite u UN, UNESCO, Interpol, Savet Evrope, OEBS, ? Sta je problem, ako ste „drzava“?

    2. Ako nije sto mucite sebe trosite energiju pare … itd … na povlacenje priznanje nezavisnosti koje vam ne znaci nista samo kao statisticka greska za nista drugo … kaom srece da i Presevska Dolina da nije derzava kao Kosovo nebi zele nesto vise 🙂

  3. Sta vas cudi, vladalac im je defacto stvorio drzavu sa Briselskim SPorazumom koji jos ni dan danas nije iznet u Skupstini Srbije (posto je ne Ustavan i veleizdajnicki cin).
    Ni dan danas vladalac ne radi nista da bi se ispostovao Ustav RS i rezolucija 1244. Odavno je trebalo proglasiti Srpski KiM okupiranom teritorijom i tako se i ponasati a ne „pregovarati“ sa teroristima. Lepo USA kaze – sa teroristima NEMA pregovora. Treba pomagati svoj narod na KiM i uvesti rigorozne protivmere protiv svih teroristickih struktura!!!

    1. kako ce srbija izjaviti okupiranom?
      od koga okupirana? ko okupirao Kosovo? albanci nisu, granice albanije su tu gde I jesu. onda ko je okupirao Kosovo?
      znate vi ako tako neshta objavite, tada vama niti beogradski pashaluk nece ostati.
      Morava,timok,srem,banat,sangjak,topola,preshevacka dolina,nish, Kosovo sve je okupirano. shta cete I kuda cete. to se raspitaj, a mi imami milion dokumenata da je Kosovo okupuirano 1913, I da je nish nashi, I da ste za tursku proterali preko 2 miliona albanaca, a shta vi imate.

      1. Dosli ste sa Turcima ubijajuci Srbe,imamo i mi milion dokumenata,nasi manastiri su najbolji dokument..Ne brini ni pred jacima nismo bezali a vas cemo opet daviti u Jadranu kao 1912. Samo polako nema zurbe,Turaka vise nema a nece biti ni vas na Balkanu,ne mozete se vi radjati koliko vas mozemo pobiti

      2. Eto tebe jakog da uzmes Nis,dodji u Nis da ti glavu odsecemo i nabijemo na kolac..ne boj se imamo dovoljno mitraljeza za vas da vas sabijemo do Draca,uzecemo vam ceo sever Albanije

      3. Sve do Draca bice Srpsko,kao i vi na Kim-u tako smo i mi vecina svuda gde si nabrojao..I ne vredja nas pasaluk svi su na ovom prostoru ziveli u nekom pasaluku ,samo sto i pre Turaka Srbi zive i imaju manastire..Polako docice vreme,krili ste se iza Turaka,Svaba,sada Amera,ali vasa zastita uvek padne a i vi sa njima.Vi ste nama najmanji problem,samo kada dodje vreme,tiha voda breg lomi

    2. Sine ne idu na istom kosu i kapitulacija ( kumanovski sporazum ) i proglasenje „okupaciju“ ali poznajuci vas mentalni sklop svasta je moguce i Zak Sirak , Toni Bler , Havijer Solana … su bili za vas osudjeni „teroristi“ a gledajuci realno jedina teroristicka derzava koja je clanica UN je ta tvoja derzava koja je bila ispiracija ISIL-a jer isto ste terorisali sve susede .

      1. Vi ste ko teror izazove ne mi.
        Zak sirak i toni blera si spomeno
        Ti snas sta su britanci radli zlo u kini i u indiji
        A francuzi u vietnam malo se raspitaj decko pa onda tu se pojavi gmete

      2. Sa kojim susedom ste u dobrim odnosima?Makedonijom,Grckom,Crnom Gorom..svi vas preziru.Imate najvise dzihadista u islilu sa Balkana,a ovk je bila i kod Amera na listi terorista pa su je uklonili

    3. @test***USA je priznala Kosovo kao nezavisnu državu,a vi o ideji „okupacije“ možete da kao mantru ili tiradu ponavljate do beskonačnosti samo što to neće promeniti realnost!

      1. @Carnegie Endowment for International Peace

        Pre nekih 70 godina nacisticka Nemacka i fasisticka Italija su priznale Kosovo kao deo Albanije i dosta su ucinile povodom toga. To je tada bila realnost a Iitada su obozavatelji Musolinija i Hitlera klicali tome i mislili da ce tako biti za sva vremena. Ali nije dugo trajala ta „realnost“ a nece ni ova „realnost“.

  4. Samo da se ova pandemija završi što pre, razgovaraćemo i o Srpskom Kosovu i Metohiji. Dosta više vas svetskih prevaranata, kriminalaca, drogera i svega najgorega… Kosovo i Metohija je Srpska Sveta Zemlja oduvek bila, jeste i zauvek će biti…

  5. Dok ih rusi ne priznaju nece ni biti drzava.samo polako otice oni odakl3 su dosli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.