Mirko Krlić novi predsednik Odbora za kulturu

Ostavite komentar


  1. Eh, još da samo nije svojevremeno izbačen iz srednje škole, da nije svojim ćerkama obezbedio mnoge privilegije preko reda, da nije trošio rekordne iznose na putovanja iz uništenog Zrenjanina, u kome divljaju SNS i SPS horde koalicije koju predstavlja MK… I da, Vukadinoviću – Mirko K ne da nije solidan novinar, nego nema uopšte kompetencija za taj posao. I da, interesuje se za kulturu. Ako pod tim podrazumevamo prepametnu glumicu iz Prištine, kojom je toliko omađijan da je kadrirao i u lokalnom pozorištu. "Bože zdravlja" – što bi rekla Ovaploćena iz Žitnog Manastira (?!)!!! https://www.youtube.com/watch?v=fESYMRhlVXs

  2. mirko je iz zrenjanina. bio je dj osamdesetih pri tada jednoj diskoteci. zatim je drzao kafic "roxy" i zabavljao se lepom brenom koja je tek krenula sa usponom u karijeri a pevala je hotelu u centru grada i jahala budze iz grada. verovatno se bavio novinarstvom mada se toga ne secam. on je vec dugo godina desna ruka gorana knezevica. zajedno preplivavaju iz jedne stranke u drugu, zavisno koja pruza trenutnu moc. po toj liniji je verovatno i dosao do nove funkcije.

  3. Dobro,bicu "nezan" !!! mirko krlic je apsolutni diletant kada je u pitanju kultura a pogotovo informisanje !!

  4. smena i izbor bez ikakvog značaja na rad odbora . gojković ili krlić , kao i svi ostali podizači ruku u ( tzv narodnoj ) skupštini trbuhozborci najmarljivijeg & najpoštenijeg u nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.