Miroslav Aleksić: Ne postoje ni tužilaštvo ni policija, samo partijske službe Aleksandra Vučića 1foto FoNet Milica Vučković

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić izjavio je danas da se postavlja pitanje kako je moguće da visokopozicionirani pripadnik Žandarmerije Nenad Vučković nije pozvan na saslušanje posle svih slučajeva u kojima se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka.

Aleksić je u saopštenju pitao kako je moguće da nije pozvan na saslušanje posle jučerašnje objave audio-zapisa na portalu KRIK koji jasno dokazuje da je Vučković ne samo komunicirao sa članovima kriminalnih klanova, već da im je bio i šef i instruktor.

On je zatražio da se sprovede hitna istraga o tome kakva je uloga bila žandarma Vučkovića i ostalih njemu bliskih pripadnika policije u kriminalno-mafijaškim grupama.

„Jučeršnji snimak je dokaz da u Srbiji ne postoje ni tužilaštvo ni policija. Postoje samo partijske službe Aleksandra Vučića koji služe da prikrivaju kriminalno-mafijaške aktivnosti vrha režima zarad sopstvenog bogaćenja na račun građana“, rekao je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari