Miroslav Aleksić o radikalizaciji protesta "Srbija protiv nasilja": Sledeće nedelje blokade u još deset gradova u Srbiji 1Printskrin Narodna stranka

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke rekao je da će naredne nedelje biti blokiran saobraćaj u još dodatnih deset gradova u Srbiji.

– I tako će iz nedelje u nedelju sve više gradova biti blokirano dok Srbija ne stane. Uveren sam da su ljudi spremni da se bore do kraja. Ništa nije važnije od toga da napravimo normalnu zemlju u kojoj su svi bezbedni, kazao je Aleksić za televiziju N1.

On je naveo da niko od predstavnika stranaka koje podržavaju protest „Srbija protiv nasilja“ nemaju nameru da razgovaraju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, dodajući da se razgovori vode u Narodnoj skupštini.

Upitan da li je sednica skupštine odložena zbog svedočenja policijskog inspektora Dušana Mitića u slučaju Jovanjica, Aleksić je rekao da je siguran da je to slučaj.

– Mi smo na tom sudskom postupku mogli da čujemo nešto što liči na scenario kriminalnog filma. Iz toga proističe da je država organizovala proizvodnju marihuane u Jovanjici. Na to ne smemo da oćutimo, moramo da otmemo državu od onih koji su je privatizovali, naveo je Aleksić.

Više o protestima čitajte u Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari