Miroslav Aleksić: Orlić nije hteo da nas primi, došli smo sa zahtevima sa protesta

Ostavite komentar


  1. Kakvi ste olosi ni ja vas nebi primio, kao protiv nasilja ste a propagirate nasilje blokade puteva , pozivate na nemire , rusenja … Onaj Bakic je za ludaru , Milivojevic covek bez mozga … ko normalan da glasa za vas . Zadnji put sam izasao i glasao za Milosevica dok DOSmanlije nisu izvrsile puc i od tad ne idem na izbore . Ovakva opozicija kakva je nije ni za k… Vucic ima da vlada duze nrgo Milo.

  2. Samo klosari antisrbi i olosi mogu da ucestvuju u ovakvim protestima gaze po mrtvima gaze po svemu svetom rade kako im se prohtre na boga ne misle a sve to samo zarad ulaza u fotelje e pa nece moci olosima i klosarima kao sto ste vi opozicionari nikada to necemo dozvoliti

  3. Bruka je za Parlemnt Srbije, da u njoj sedi jedan izuzetno los djak i jos goreg vladanja, proneveritelj… Sramota je za Srbiju, da takva osoba postavlja ultime, trazi da clanovi REM-a da potpisu ostavke, da lepi po hodnicima Pralamenta nebulozne, ucenjivacke zahteve. Aleksicu, atomehanicaru, sa vladanjem dobar(3), na izbore, sa cenzusom 5%, pa da vidimo gde je ko.

  4. Koji bolesnici, ne zale za decom nego sebe zale. Samo da se domognu fotelje.

  5. Vođama protesta nije stalo do naroda već do fotelje. Narode, ne primajte se na manipulatore! Treba nam mir i stabilnost!

  6. Šljamovi i bednici koji koriste smrt dece i mladih kako bi zadovoljili svoje političke ciljeve,opozicijo imajte bar malo ljudskosti.

  7. Gamad seta ulicom, protestuju, a citava Srbija place zbog najvece tragedije koja se desila.

  8. Opiziciji treba da se obije o glavu sve ovo što radi protiv svoje države

  9. Bez obraza i stida organizuju proteste, a mnoge majke su ostale bez svoje dece. Sramni su i zalosni kao ljudi.

  10. Sa zahtevima sa protesta ste došli?! Kojim? Jel po puške? Mrš,bagro! Godinama pretite nasiljem,sada bi da ga sprovodite! Ološi besramni

  11. Sramota za postupke opozicije koji jure za foteljom praveci takozvane proteste a sramotno se ponasaju i izazivaju nerede i prete nasiljem.

  12. Još od onomad kad su je zapalili, opozicija (teroristi) uniziše skupštinu do podruma. Milice, trebao bi da znaš proceduru prijema zahteva. Skupština RS nije predsedništvo sveta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.