Miroslav Aleksić: ‘Pogubna Vučićeva politika’ dovela Kosovo do Saveta Evrope

Ostavite komentar


  1. Miroslav Aleksić: ‘Pogubna Vučićeva politika’ dovela Kosovo do Saveta Evrope

    I ne samo to !
    ‘Pogubna eva politika’ koja je „nastavak politike Srbije iz 90-tih godina“ koju „podrzava i veliki deo opozicije“ medju kojima je i sam Gosp. Miroslav Aleksić koji „nece ni da cuju“ da je Kosovo SUSEDNA DRZAVA, koji samo „smatraju da bi ga oni bolje očuvavali od Vučića“ pa mu na tome kao „zameraju“ iako znaju da se „taj Vučić nije rodio“ koji moze da „povrati Kosovo u okvire Srbije“, cak ni Ratom a kamo li diplomatskim sredstvima vodeci pritom „pro-rusku politiku“ i oslanjajuci se na Rusiju i Kinu „protiv zapada i EU“ koje „okrivljuje za gubljenje Kosova“ za „nagradjivanje Kosova“ koje je nedvosmisleno okrenuto ka ZAPADU kao da je to „nesto nenormalno“, kao da nije normalno podrzavati nekoga za koga svi znaju „da NIKADA nece biti na strani Rusije, NIKADA protiv zapada, NATO-a i EU pa ni protiv „evropskog kontinenta na kome se nalazi“ ?
    OGROMAN deo „opozicije“ medju kojima je u najmanju ruku „do tu onomad bio i sam Gosp. Aleksić, PODRZAVA Vučićevu politiku ne uvodjenja sankcija Rusiji sto opet „zabada prst u oko“ zapadu i EU i dodatno „učvrscuje uverenje zapada da u nicemu nisu pogresili“, ni kada su stali na strani Albanskog naroda na Kosovu, ni kada su „bombama proterali Srbiju sa Kosova“ !
    Ko da vrati Kosovo u okvire Srbije za koju i sama opozicija tvrdi da je „RUGLO OD DRZAVE“ sa razorenim institucijama, sa „zarobljenim medijima“, spregom vlasti i kriminala i td. i td.
    Vrsiti pritisak i na „Srbe da zive u takvoj drzavi je GREH“ a kamo li „vrsiti pritisak na Albance i Kosovo“ da se vrate u „okvire takve drzave kao sto je Srbija“ i zato to niko vise na zapadu i ne pomislja !
    Kosovo logicno ima podrsku zapada i EU da „postane deo zapadnog sveta, da se uskladi sa demokratskim principima koji se bastine u EU i sasvim je normalno da ce Kosovo „na svom evropskom putu“ svakim danom sve vise napredovati i „biti nagradjivano“ clanstvima u raznim telima kao sto je i SE ali to vise NEMA nikakve veze ni sa Vučićem ni sa Srbijom, to je
    „totalno dovojen proces“ koji ce na kraju zavrsiti clanstvom Kosova u NATO i EU !
    A sta ce biti sa Srbijom to samo „dragi Bog zna“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.