Aleksić o uvredljivim flajerima: Vučić reciklira stare laži o meni iz straha od gubitka vlasti

Ostavite komentar


  1. Vucic i njegova bahata druzina su shvatili da ce posle svih afera i kradja drzavne imovine zavrsiti na sudu slobodne Srbije. Zato je upregao i parizer botove te sve sektine resurse da ocuva vlast. Samo tesko ce to moci ovog puta.

  2. Čovek koji sa ponosom može da istakne svoj dosadašnji rad u svim sverama života, to je Miroslav Aleksić .

  3. Ovaj što je pravio letak bi trebalo da zna da oni koji su položili popravni ispit u avgustu nisu ponavljači. Samo kažem. I da, ovi leci su namenjeni upravo tim ponavljačima, simpatizerima SNS, trebalo je malo bolje da promisli.

  4. Ljudima koji imaju pozitivno misljenje o g.Aleksicu ovakvi flajeri ne znace nista, vise govore o onima koji su ih osmislili. Jedino ne znam zasto se onjima pise, osim da ih vide i oni koji ih nisu videli…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.