Aleksić o uvredljivim flajerima: Vučić reciklira stare laži o meni iz straha od gubitka vlasti 1foto: Anđela Petrović/Danas

Nakon flajera uvredljive sadržine o Mariniki Tepić, Milošu Jovanoviću i Pavlu Grboviću, pojavili su se flajeri i o Miroslavu Aleksiću, predsedniku Narodnog pokreta Srbije. Aleksić ističe da nije iznenađen i tvrdi da iza toga stoji Aleksandar Vučić, koji iznova reciklira stare laži o njemu i drugim kolegama iz opozicije, a sve zbog straha od gubitka vlasti.

Na flajeru pod naslovom „Zlikovci po ugovoru“ anonimni autori pišu o Miroslavu Aleksiću kao ponavljaču, a navode se i stranke u kojima je on bio – Ujedinjeni regioni Srbije, Savez za bolju Srbiju, Narodna stranka, Narodni pokret Sbije.

U „političkoj biografiji“, autori flajera Aleksića nazivaju avgustom, jer je „treći razred srednje škole morao da završi u avgustovskom roku i dodaju da „tako to obično biva sa đacima ponavljačima“.

Flajer „nepoznatog autora“ bavi se i više puta izrečenim optužbama u Skupštini Srbije da je Aleksić, kao predsednik opštine Trstenik, u svoj džep preko nevladine organizacije tašte i tasta stavio 50 miliona dinara i da je na silu pokušao da dođe do funkcije predsednika države „preko tragično stradale dece“.

Komentarišući navode o sebi, Aleksić kaže za Danas da je Aleksandar Vučić generator nasilja u Srbiji.

„Ovo je još jedan dokaz za to, jer političkim neistomišljenicima odgovara targetiranjem, etiketiranjem i lažnim optužbama. Iznova reciklira stare laži o meni i drugim kolegama iz opozicije, zbog straha od gubitka vlasti.“, navodi lider Narodnog pokreta Srbje.

Dodaje da kukavica, kao što je Vučić nema hrabrosti nizašta

.

„Nema hrabrosti da se suoči samnom ni na sudu, ni na televiziji, ali zato kao politički nasilnik koji zloupotrebljava vlast organizuje ovakve akcije“, kaže Aleksić.

Podseća i da predsednik Srbije u svakom obraćanju, pa i iz daleke Kine, iznosi brutalne laži o njemu i drugim kolegama iz opozicije.

„Siguran sam da će vrlo brzo doći dan kada će on odgovarati za agresiju, mržnju i nasilje koje stvara u Srbiji zadnjih deset godina“, poručuje predsednik Narodnog pokreta Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari