Mirović: Veliki dan za Vojvodinu

Ostavite komentar


  1. Hoće li neko da mi kaže kada nam se vratio Tito. Za Vučića nema poitike, nema drugih stranaka, niko ga ne interesuje, ali da li je baš tako. Katastrofa društva u najavi.

  2. Pa ovo je neverovatno, da mi se samo nekako uvažiti da izradjujem ove kulisa Vuciceve nastupe, svaki dan u drugom gradu i bog da me vidi

  3. Daću pare Vojvodini, a sto nisi davao pare kada su demokrate bile na vlasti u Vojvodini, onda si samo uzimao, ma ko te nezna ……

  4. Banda La Campannella nastavlja Srbijom! Gde ona zasvira tu kolo zaigra, pesma se zapoje, goveda zariču, ovce zableje, konji zaržu, magarci zanjaču. A pink kukuriče ceo dan i noć. Dok se zastave viore, niko i ne pita koliki će La Campannella-in ceh na kraju biti ispostavljen narodu povodom prolećnog izbora novog presednika Srbije.

  5. Koja sarada!? Vratite ustavom zagarantovana prava Vojvodini! Vi ste obicni lazovi i kabadahije.

  6. Blablabla, trućtrućtruć. Vučić doneo šarenu lažu umotanu u ambalažu. Osim toga, sve vreme se ponašao kao da se budžet Srbije puni u Zanzibaru, a ne u Vojvodini, Beogradu i centralnoj Srbiji. I kao da su sve pare u budžetu lično njegove. Namestio se za srpskog Sanadera.

  7. Vučićev cirkus Medrano. Juče u Nišu, danas u Novom Sadu, sutra… u vašem gradu.

  8. Vojvodina ne sme da se bavi politikom poručuje neki Mirović,kao što nisu to dozvoljavali ni Kosovu,jer su se opekli,kako za pokrajinu i "ustavne preambule",tako i za Trepču,pa drugarice neće dobijati džabe nakit.Vojvodina je politikom i došla u Jugoslaviju,jer je Jaša Tomić ,(to je onaj što je ubio ljubavnika svoje žene, ćerke Svetozara Miletića),prebacio Vojvodinu u Srbiju,pa onda u Kraljevinu SHS.

  9. Bože šta sam doživeo da Vojvodinom vladaju proste, sirove, nevaspitane, nadobudne radikalčine.

  10. Teška sprdačina! Pitam se gde je taj Čanak, Pastorovi, Pajtić, da prozbore koju. Ispada kao da su priželjkivali ovakvu sprdnju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.