Miša Bačulov overiće imovinu kod notara: Ako posle lokalnih izbora u Novom Sadu uđe u dogovor sa SNS, sve što ima daje u humanitarne svrhe 1Foto: Budi heroj

Miša Bačulov (Ronin) predsednik udruženja građana „Budi heroj“, pred skupljanje potpisa za lokalne izbore u Novom Sadu obećao je javno da će ukoliko uđe u koaliciju sa Sprskom naprednom strankom, svu svoju imovinu dati u humanitarne svrhe.

Njegovo udruženje danas je od 10 sati, počelo sa prikupljanjem potpisa za lokalne izbore.

– Dragi sugrađani, jedini način da se Srpska napredna stranka bori protiv svih nas novih koji želimo da promenimo nešto u našem gradu je da nas naprave da smo njihovi sateliti. S tim, ja sam odlučio da preuzmem odgovornost za svoje reči. Svu svoju imovinu, koja je pozamašna, ću staviti na papir, overiti kod notara da, ukoliko se posle izbora, bilo kakav dogovor napravi sa SNS, će biti donirana u humanitarne svrhe – rekao je Bačulov.

On je pozvao sve članove opozicije da urade isto što i on jer kako ističe, „reč više ne vredi ništa, političari su je uništili“.

– Na nama je da vratimo poverenje građana. Kako? Jedino time što ćemo pokazati da smo mi svi spremni da žrtvujemo nešto do čega nam je stalo i od čega živimo. Zato ustanite svi, stanite uz nas. Budite heroji Novog Sada i pomozite nam da pobedimo one koji nas ugnjetavaju sve ove godine – zaključio je on.

Više informacija iz Novog Sada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari