Misala Pramenković: Sa SNS smo partneri, ali ne razmišljamo o ujedinjenju

Poslanica Stranke pravde i pomirenja, govori za Danas 

Ostavite komentar


  1. Ajme meni samo reci hvale za Vucica I sns, svima je jasno da zukorlic radi iskljucivo na tome da sandzak pretvori u svoju prciju, zukorlic je can zakona al to samo ima u zemlji srbiji… Nikom se u srbiji ne pise dobra omaldina dolazi zato ce na kraju ostati vucic I zukorlic ispijajuci kafu nije bitno beges ili Novi pazar omladina nece biti a straci ne mogu vecno da zive. No niti briga Vucica a jos manje zukorlica kako je narodu bitno je da je njima dvojici I njihovim family dobro

Ostavite komentar


Politika

"Nikad gore": Šta su sve problemi organizacije referenduma za smenu gradonačelnika na severu Kosova? 10

„Nikad gore“: Šta su sve problemi organizacije referenduma za smenu gradonačelnika na severu Kosova?

Referendum o smeni četiri albanska gradonačelnika u opštinama sa srpskom većinom na severu Kosova zakazan je za nedelju, 21. aprila, a tri dana pred samo glasanje i dalje se ne znaju biračka mesta, članovi Opštinske izborne komisije i funkcionisanje sistema najavljenih nadzornih kamera. Ovakvu organizaciju izbornog procesa kao "nikada goru, neefikasnu i netransparentnu" ocenio je i izvršni direktor Centra za zastupanje demokratske kulture Dušan Radaković, koji od 2013. prati i nadgleda sve izborne procese na severu Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.