„Mister X“ koji je oblikovao Hladni rat i pomagao Jugoslaviji: Ko je bio Džordž Kenan

U Beogradu otkrivena spomen ploča nekadašnjem ambasadoru SAD u Jugoslaviji

Ostavite komentar


  1. Bilo bi jako korisno kada bi neko pogledao tekstove pre nego sto se objave.
    U ovom tekstu, na najmanje dva mesta (oprostite ali više nisam imao strpljenja da čitam) tvrdite da je Džordž Kenan bio ‘ambasador Jugoslavije’. To je tolika glupost i neznanje da nemam reči.

    Aleksej Zorić

    1. Poštovani gospodine Zoriću, hvala što ste nam sreknuli pažnju na greške, koje nisu bile namerne i koje se u kucanju tekstova svakodnevno dešavaju. Da su posledica „tolike gluposti“ i „neznanja“ kako kažete, u celom tekstu bi bilo napisano da je ambasador Jugoslavije, a ne na samo dva mesta. Nema razloga da vređate, zaista nije teško biti fin. Postoje kulturniji načini da nekome skrenete pažnju na greške od vređanja.
      Pozdrav od autorke teksta Jelene Diković.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.