Mladi lideri naprednjaka na Kapitol Hilu: Marko Đurić se pohvalio i učešćem kolega iz opozicije 1Printskrin Instagram Nevena Đurić

Nevena Đurić, potpredsednica i poslanica Srpske napredne stranke, zajedno sa nekolicinom mladih funkcionera SNS, boravila je u Vašingtonu, na forumu koji okuplja mlade političke lidere, dok je Marko Đurić, ambasador Srbije u SAD, u objavi naveo da su kako mladi saborci iz njegove stranke, tako i predstavnici opozicije bili učesnici međunarodnog programa američkog Kongresa.

„U šetnji Vašingtonom, veče puno energije, planova, entuzijazma. Mladi i energični saborci iz Srpske napredne stranke, ali i kolege iz Pokreta slobodnih građana, Ne davimo Beograd, Moramo-Zajedno, Stranke demokratske akcije i Socijaldemokratske partije, boravili su u glavnom gradu SAD u sklopu Open vorld programa. Sjajna prilika za bolje povezivanje i međusobno učenje“, objavio je ambasador Marko Đurić na Instagramu.

On je u objavi označio Open vorl program, na čijem nalogu na Instagramu stoji da je reč o vladinoj organizaciji COIL „COIL strateški povezuje nove generacije međunarodnih lidera sa najmoćnijim zakonodavnim telom na svetu – Kongresom SAD“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Марко Ђурић (@markodjuric.srb)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Невена Ђурић (@djuric__nevena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari