(VIDEO) „Zečevi“ prošetali Beogradom, tokom proslave na Trgu podsetili na privedene studente i odgovorili Vučiću: Nismo se razbežali

Ostavite komentar


  1. ProGlas Vučića građankama i građanima Srbije:
    Svako ko se usudi da kaže i samo „Buu“ protiv mene biće gonjen za rušenje ustavnog početka i države, tj. mene i neću vam dati državu sve DOK POSTOJI MOJ INTERESNI KARTEL SNS, jer sam vlast POŠTENO osvojio 2012, I neču1 je predati nikom dok postoji moja Stranka Nezasitih Srba

  2. Od 1991.sam setao gutao suzavce ,borio se protiv istih ili njihovih oceva,ucestvovao na bukvalno svakom mitingu.Moja generacija nije uspela da smeni ovo zlo.Sada je samo ostala moja drhtava ruka,olovka i glasacki listic i podrska Vama Deco moja postovana!Uvek sam sa Vama neka Vas Bog cuva!Do pobede!

  3. Uozbiljite se Bato, suvise pristrasno gledate na stvari i politiku a to ne donosi dobro nikome! Ako neko dobije milon glasova vise mislite da je prikladno da pricate ovo sto ste rekli? Mozemo da polemisemo o sve i razgovor je potreban ali ozbiljan i ne prisustva pristrasnosti jer to ne vodi nigde. 21 je vek i ko god je bio jednom na izbornom mestu zna kako se broje glasovi i cemu sluze zapisnici a ja sam i pre izbora rekao ova opozicija kakva je ne moze ni svoja bm u BG da pokrije a ne u Srbiji i zato ne moze se pricati o kradji jer tamo gde su pokrivena bm zapisnici potpisani tamo gde nemas posmatrace ne mozes ni da pricas o njima!

  4. Jovane, a ti ostao da te pegla pendrek? A da, ti nisi ni izlazio iz centrale, radni dan bio, da se zaradi crvena..

  5. Nisu to zecevi vec klokani to jest kenguri, kengurska posla laza i paralaza. Jel su lomili lupali napravili toliko srve ko pijanci u kafani.

  6. 1958., 14. januar 2024. u 17.41
    Isti slučaj, i možda ste zaboravili, prvi miting opozicije je bio juna 1990. na Trgu republike.

  7. To su engleski zecevi.A oni ne beze.Dajte ljudi,uozbiljite se i prestanite da radite protiv ovog napacenog naroda.I jedni i drugi.Kako ne shvatate da samo pola naroda glasa,ostala polovina ne moze ocima da vas gleda.Ni Vucica,ni vas,komuniste.

  8. Zečevi se brzo raziđu, ali se vraćaju u sve većem broju.
    Beograd će uskoro biti prepun zečeva.
    Bravo zečevi!

  9. Gasicu i Vucicu sram vas bilo, vratite nama i nasoj deci Srbiju koju ste na prevaru, bezobrazluk, lazi, manipulacije i ogromnu pomoć uvezenih glasaca oteli. Ostavite nam nasu decu imaju pravo da traže da im vratite otetu i uzurpiranu otadzbinu.

  10. Nadam se da nece biti politike na sudjenjima i da ce se sudije na sudjenima demonstrantima drzati zakona i izreci presude kako pise u zakonu a pise do 12 godina zatvora a ne prekrsaji od 20000 din.

Ostavite komentar


Politika

“Obratićemo se nadležnim i međunarodnim institucijama zbog dešavanja u Skupštini”: Opozicija u Zaječaru tvrdi da su odluke na Skupštini ništavne i nezakonite 7

“Obratićemo se nadležnim i međunarodnim institucijama zbog dešavanja u Skupštini”: Opozicija u Zaječaru tvrdi da su odluke na Skupštini ništavne i nezakonite

Opozicija u Zaječaru, kao i predstavnici meštana sela Mali Izvor, kažu da je između ostalog, sednica Skupštine Zaječara na kojoj je doneta odluka o otvaranju kamenoloma kod Malog Izvora, održana je u potpuno neregularnim uslovima, te da su odluke, koje su na njoj donate – ništavne i nezakonite.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.