Mogu li se uporediti sastanci Boris Tadić – Angela Merkel i Aleksandar Vučić – Olaf Šolc?

Ostavite komentar


  1. Jedva čekam sutra u 18 sati kad se aco-srbin usku.či i kad kaže kako je njemu najteže al trpi i vodi napred srbiju…

  2. Mnogo značaja dajemo svemu tome. Mišljenje EU i nije toliko važno, odluke donosi Amerika. Prijemu u EU neće nas neće približiti novi Beogradski pro-evropski pokret, niti naša uvećana sklonost samoporicanju. EU nam prosto nije sklona, voleo bih da nije tako. Razum sugeriše da, ako nas EU ne prima danas, kada im gori pod nogama jer Rusija zavrće energente, dok Amerika traži novac za isporuku oružja i skupog tečnog gasa, pa kada će nas onda primiti? Sve i da nas hoće, da li smo sigurni da znamo šta je teritorijalna, identitetska i kulturna mera Srbije koja je po volji Evrope? Javno je izrečeno da su Srpska Pravoslavna Crkva i Sveti Sava
    remetilački, anti-civilizacijski faktor, da bi Srbija morala „da se suoči sa prošlošću“ i prizna da je genocidna. Evropski ambasadori na dan Jasenovca daju izjave o stradanju Hrvatskog naroda u Jasenovcu. Nemački ambasador govori o potrebi da se nastavi teritorijalno sužavanje Srbije i posle KiM. Ne brine me kolika je teritorija zemlje u kojoj živim, već me brine što znam šta je bivalo, biva i biće na teritorijama gde žive Srbi, a gde patrolira tuđa policija. Da li je onda normalno da iko u Srbiji priželjkuje da se svemu tome damo na milost i nemilost?

  3. Kako poredis to kad je Tadic rekao: NE. I to ga je kostalo . Dacic je rekao tada,nikada u svojoj karijeri nisam prisustvovao neprijatnijem sastanku. Ko razume,shvatice!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.