„ZSO – definitivan kraj države Srbije na Kosovu i Metohiji“: Momčilo Trajković o Vučićevoj kosovskoj politici

Ostavite komentar


  1. Trajković bio je za vreme ratnog zločinca miloševića njegov preuzdani militanta. Nije on nama rekao što bi on radio, kada bi bio na vlasti. I još jedno, tzv. srpske crkve na teritoriji republike kosova čuvali su albanci bez obzira kojoj veri su pripadali. Ovaj četnik ne žali za život ljudi, nego za crkve koje mogu svaki put da se grade. Ali izgubljeni života ne možeš da i vratiš. Te opštine južno od ibra, nisu nikada bile opštine, nego sela sa srpskom stanovništvom. Iseljavanje sa sela je proces kod sve nacije, ne sam kod srba. Znači, sve što je pričao, je manipulacija.

  2. Ako prihvati institucije Kosova to je de fakto i de jure priznavanje Kosova. Primer prihvatam Makrona za predsednika, vladu, parlament, dokumenta…..ali ne prihvatam i ne priznajem Francusku. Ko je ovde lud.

  3. Trajković, onaj koji je pokušao da osnuje neki pokret Srba sa Kosmeta pa mu došli troje ljudi da ga podrži. Sada sa ovim poremećenim najavama o Vučićevoj „izdaji“ samo se ukopava. Jer valjda samo Trajković i srpska opozicija znaju da će Vučić „izdati“ Kosmet i priznati nezavisnost, ali niko nije obavestio Kurtija, SAD, EU i druge zainteresovane strane.

  4. Потврђују се предвиђања да ће СЗО бити проглашена као највећи доказ да је актуелна власт победила Куртија и саплеменике са 10:0! И да се после тога могу да “нормализују” односи државе Србије и “косове”, без формалног потписивања признања од стране Србије. Живи били ос видели.

  5. Dali je moguće da Vučić može da uništi hiljadugodišnju istoriju Srbije a da narod mirno gleda

  6. Znam 100 % da je ovo istina jer imam rodbinu u Mitrovici koja to isto zna.Znaju to svi ali većina je već kupila u Srbiji imanja i prima platu iz budžeta Srbije.Ostatak Srba će prihvatiti Kosovo kao državu .A ovaj superizdajnik će proglasti pobedu,kao „nomad“ 1999 god.,i nažalost veći deo Srba će mu poverovati.Naravno da hoće jer vidimo da su se svi ,osim onih koji su umrli,vratili na vlast.Ruše Đinđićevo vreme i polako veličaju Miloševića.Težak virus vlada u Srba već 10 vekova!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.