Momirović: Svuda u svetu je praksa da uspešan privrednik uđe u vladu

Ostavite komentar


  1. Pa zašto onda nije njegov otac ušao u vladu? I zašto je dobio da vodi tehnički najzahtevnije ministarstvo a nije inženjer? Poznat je samo po tome što je izjavio da je Vučić istorijska ličnost i da ne treba dizati minimalac!

  2. Bas naprotiv. Uspesan privrednik bezi od vlasti i nikad ne pristaje da se sa njom poistoveti. Pogledaj po svetu. Bil Gajts,Voren Baffrt. i ostali znani i ne znani nisu u vlasti. Jedino u Srbiji moze da se radi sestrinski,kumovski,bratski drugarski….U razvijenim demokratskim zemljama ministri polazu racune Parlamentu ili Senatu dok kod nas nema ni zavrsnih racuna a budzet se pravi odokativno.I kad se ukaze na propuste ili korupciju NISTA SE NE DESAVA. NIKO NE ODGOVARA. Sretno ti ministrovanje..

  3. U Srbiji ima preko 10.000 licenciranih građevinskih inženjera, ali izgleda da ni jedan nije dovoljno kvalitetan da bude ministar građevinarstva i infrastrukture!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.