Monarhisti kritikuju RTS zbog objavljivanja mape Srbije bez Kosova u dnevniku

Ostavite komentar


  1. To je bezobrazno traziti Kraljevinu Srbije ! Crna Gora je kao Kraljevina postojala prije Srbske Kraljevine i nije jos od Srbije priznata ! Na kraju ce Srbija izgubiti jos vise Teritorija sto misli * Zivjela Kraljevina *** CRNA GORA ***

    1. Rasturiće vašu kraljevinu Crnu Goru „braćo“ vaša najveca nacionalna manjina, a vi to ne vidite jado

  2. Ponizenje za Srbiju da prikazu mapu Srbije bez Kosova pocinioci treba da budu kaznjeni.
    Zivela Srbija sa Kosovom zajedno.
    Kosovo Necemo dati nikome!!!

    1. Kosovo mozete da derzite u mapi serbije samo u prognozi vremena … jos malo pa nit tu …!!!

    2. Dobrivoje ne bi trebalo da se osečaš poniženim oko nečega što je realnost bilo bi dobro da se posavetuješ sa psikologom onda i ne postoji neka mogučnost da daš ili ne daš nešto što nemaš ili što nije tvoje

    3. Kosovo će biti deo Srbije kada Srbija postane kraljevina,što znači nikada.Realnost

  3. Shvatite to nas spremaju za efekat kuvane žabe.Vlast je uzela izraelsku medijsku ekipu da nas pripremi za ovakve stvari.

  4. Srbija bez Kosova i Metohije ne postoji niti može postojati. To je svakom srbinu jasno a jasno je i ovim komunjarama sa rts. Ali njih to i nezanima oni rade za keš.

  5. Omakne se i RTS-u, ponekad, istinitu vest da objavi. Gledam jutros vesti u 05h: objavljuju da će stariji … moći u trgovinu SUTRA ujutro… policijski čas počinje SUTRA u 17h… Ne dade mi djavo mira, rekoh da sačekam u 06h, biće greška ispravljena… Prevarih se. Ponoviše bajatu vest „mrtvi ‘ladni“… Više niko častan, odgovoran, moralan… ne preosta.

  6. Na dan bombardovanja nemacke zastave po beogradu, sad srbija bez kosova i metohije,sta jos zteba da nam urade, da bi se opametili, i ovakve parazite srpskog budzeta zauvek sklonili. ZIVELA NACIONALNA SLOBODNA SRBIJA

  7. „Nema veće uvrede za nas koji smo preživeli pakao da bi odbranili naš narod, svetinje i otadžbinu, a naročito za porodice poginulih, od ove koju je RTS učinio.“O kakvoj vi hrabrosti pišete kad ste Košare izgubili za dva daba a ovamo izigravate heroje.Pobegli ste kao miševi sa ratišta .
    Milan

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.