Musliu: Naravno da je Rama moj predsednik, ne Vučić

Ostavite komentar


  1. Pa sad, meni nije predsednik taj Edi Rama ali nisam baš sretan što mi je predsednik Aleksandar Vučić.

  2. On je prijatelj Volkanov. Imamo dvočlano predsedništvo Rama- Volkan i dvoglave orlove kao ofsor simbole. I biznis.

  3. Pitajte bilo kog Srbina iz Bosne, na celu sa Dodikom, da li priznaje vlast u Sarajevu, da li je njegova drzava BiH i da li je Sarajevo njego glavni grad. Ne vidim zasto je ovo vest.

  4. Balkanska prokleta avlija. Sve se gleda kroz etnicko nacionalisticki durbin. Nema ovde napretka sa ovakvim narodima. Albanci, Srbi, Hrvati…

  5. Musliu treba da kaze zasto se tako oseca da bi ga svi bolje razumeli, a poneki da bi naucili Historiju. Treba da kaze da je taj deo "Serbie" nekada bio deo "Albanije" to je cela istina, samo posle prvog svetskog rata velike sile su Albanske delove na silu podelili izmedju Makedonije, Serbie i Crne Gore. Albanski narod su podelili da bi lakse sa njime vladali, asimilirali, istrebili, unistili.
    Drugo, da kaze da i za vreme Tita a i sada delovi novonastale drzave – Jugoslavije naseljeni Albancima su ekonomski bili potlaceni, i ne samo ekonomski nego i na svaki zamisliv i nezamisliv neljudski nacin.
    Ni na Kosovu ni u Presevskoj dolini, ni u Crnoj Gori gde su Albanci ziveli nije bilo napretka, bez puteva, bez struje, bez plata, bez posla, budzet se uvek delio ne-Albancima…zasto? Pa da se taj narod unisti, sto nije moglo ratom onda ovako – pa dok ne iznemognu…
    Ali ne da Bog, sila koja vlada ovim i drugim svetovima!!! Albanci nikada nikoga nisu napadali, uvek su bili zrtve alavosti i zla losih komsija i dan danas su -u uvek ce bit! Strategija Serbskih vladara je i dalje genocidna samo na jedan perfidan citaj – mlogo lukav nacin. Ali, pravda ce pobediti kad tad!!!

  6. Opet "braca" Rusi i njohove sluzbe rade punom parom ! Ko zeli da profitira of haosa na Balkanu. A to se tako malo razume.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.