Na listi koalicije NADA devetoro Kragujevčana, najbolje rangiran nekadašnji gradonačelnik Veroljub Stevanović 1Foto: ZZŠ Kragujevac

Na izbornoj listi „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju” za narodne poslanike, koju je danas proglasila izborna komisija nalazi se devetoro kandidata a najbolje ranigiran od njih, na 13. mestu je Veroljub Stevanović.

Na danas objavljenoj listi koalicije NADA kandidata za Narodnu skupštinu, Stevanović je navedan kao penzioner.

Kragujevački portal „Glas Šumadije” pedantno je pobrojao sve poslaničke kandidate sa ove liste na predstojećim parlamentarnim izborima navodeći za svakog od njih iz koje stranke ili organizacije je predložen za ovu koaliciju. Od kragujevačkih kandidata NADE najviše njih po zanimanju su ekonomisti.

Posle Veroljuba Stevanovića, na 18. mestu liste poslaničkih kandidata je Slađana Radisavljević – diplomirana matematičarka iz Demokratske stranke Srbije, zatim Ljilja Momčilović, turistički tehničar na 25. mestu, Ivica Samailović, diplomirani ekonomista iz Zajedno za Šumadiju na 41. mestu a mater ekonomije Nikola Baštić (ispred monarhista) je 59. mestu.

Od Kragujevčana na listi je još Mikica Milovanović (DSS) ekonomista na 90., Kosara Stanković diplomirana pravnica iz iste stranke na 140. mestu. Nebojša Momčilović, elektrotehničar (monarhisti) je 147 ., vozač Siniša Ranković 213., diplomirana ekonomistkinja Nada Nićiforović 224., a diplomirana pravnica Anita Stefanović na 236. mestu liste.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari