Na platou govore Rada Trajković i Branislav Trifunović

Građanski i opozicioni protesti nastavljaju se danas u Nišu i sutra u Beogradu

Ostavite komentar


      1. Olja , Vi silno gresite. Naravno , uvek ima i takvih , kako ste ih Vi opisali , ali najveci broj ucesnika protesta je opravdano nezadovoljan vlascu. Pominju se silni lopovluci i samovolja. Neznam dali je to sve tacno , to ce ispitati tuzilastvo , ali ja licno , zelim da Vucic i Dacic odgovaraju zbog potpisivanja „briselskog sporazuma“. Dobro ih pratim sta rade i zakljucio sam da su u dogovoru sa Rusima i Amerikancima odlucili da mimo ustava predaju Kosovo. A to ce biti tek pocetak rasparcavanja Srbije. Ja neznam ko ce naslediti Vucica i Dacica , mozda ce doci neko jos gori , ali se zalazem da ova dvojica OBAVEZNO POLOZE RACUNE , da bi se u buduce znalo sta ceka onoga ko na izborima obeca jedno a uradi suprotno. Pa neka taj koji dodje posle njih razmiusljka sta ga ceka ako pogazi izborno obecanje i volju gradjana. I naravno , treba osloboditi medije istovremeno uspostavljajuci takvu kontrolu da se ponasanje nekih danasnjih televizija vise nikada ne ponovi.

    1. Što kažeš odabrano…za Radu odgovara Tači…a za Branislava Djilas….Nije ni mentorima lako!!!

  1. Samo polako, KORAK PO KORAK. Tako se uvek stize do cilja.
    Nervozu i pogresne korake ostavimo njima, ionako su izabrali pogresnu stranu i sve ostalo sto ide uz to, tako da, samo ih pustite, sve ce oni sami da odrade.

  2. Jedina ideja im je rusenje sadasnje vlasti, bez ikakvih kljucnih dokaza i cinjenica, i sve to zarad ostvarenja licnih ciljeva. E pa, nece moci!

    1. Dokazi su već skupljeni. Ima ih na tone. Bez brige budi njima će da se sudi.

    2. imam dokaz.Krao je moje stečeno pravo 4 godine. Ukrao mi je 300.000 dinara, bez kamate. Moj lični cilj jeste da mi vrati moj novac. I? Neću da plaćam sve zatvorske dane onih, koje je pompezno hapsio, a oni oslobodjeni.Neću da plaćam cirkus od kićenja Beograda, kič fontanu, jelke i tunele… Hoću rado da šaljem SMS poruke za bolesnu decu, jer od vaših lopovluka nema para za živote te dece. Hoću slobodno da šetam mojim gradom, a ne da strepim, kada će neki automobil odleteti u vazduh. Neću da mlate bilo koga, jer drugačije misli. Ima vas mnogo u mom okruženju i vidim koliko kradete, lažete. Neću rijaliti zemlju. Ja nisam ništa ukrala vaše, a vi moje jeste. Hoće moći , itekako će moći.!

  3. Žalosno da je na protestu opozicije ovo dvoje ljudi,pogotovo ova gospođa koja bi trebala da bude tamo gde joj je mesto, a to je na KiM.Ne ovde da se dodvorava zapadnim uvlakačima radi ličnih interesa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.