CIK: Prebrojano 95 odsto glasova, vodi Samoopredeljenje

Ostavite komentar


    1. Pitanje za Vučića : koga je to pobedila srpska lista? Jel pobedila albance ili nas srbe ? Molba za novinare, pitajte Vucica gde je to lobiranje albanaca za srbe koji nisu u srpskoj listi i gde su ti nezapamceni pritisci albanaca?…

    2. Evo od koga da uci politicka elita i narod Srbije kako se to resava u normalnim drzavama; fer izbori, bez bojkota.
      Vojno krilo je izgubilo, i dostojanstveno priznali. Civilno drustvo (Samoopredelhenje i LDK) ubedljivo pobedili, i idemo dalje.
      Jedino u Srbiji jos vladaju senke nacionalizma i ratni huskaci iz proslosti (Vucic, Dacic, Seselj, i ostala ekipa).
      Naucite nesto od komsija

  1. Mene najvise zanima ko je sve sa Pacolijem bio na jahti. I cija je famozna jahta? I koje slikao? PS Botovi jel znate vi odgovor?

    1. Bili su Milan Radojčić(onaj što prođe gazdin poligraf) i onaj Rakić. To nije nikakva tajna. Reče Guru da im ne zamera što su „razgovarali“ sa Pacolijem, nego što su to radili na jahti (valda uz viski , kavijar i mlade albanke).

  2. Ako ne priznajemo Republiku Kosovo,zasto onda Srbi ucestvuju na izborima koje je raspisala , od nase strane, ne priznata vlada, ne priznate Republike Kosovo??

    1. Pa da bi mogla da se pljačkaju sredstva koja se iz budžeta Srbije izdvajaju za Kosovo, preko tzv. Kancelarije. Svake godine se izdvaja sve više i više sredstava, a nikada se ne podnosi završni račun. Još uvek niko nije procesuiran za velike pljačke koje je otkrila Budžetska inspekcija Ministarstva finansija, dok je radila 2013. godine za Anketni odbor.Kosovo je rudnik zlata za lopovsku bandu koja vlada Srbijom od 2012. godine i nikome ni za šta ne podnosi račun.

      1. Kako neko može reci nekome da pljačka kad nema dokaze za to.Ne lupetajte bogati nema nikakvog smisla pricati neproverene stvari.Sad da vas neko upita daj doksze vi bi blenuli ko tele u šarena vrata.Dajte ljudi opametite se ne pričajte gluposti.

        1. 300 miliona evra iz budžeta Srbije sveke godine završi na Kosovu. Ako nema nikakve dokumentacije, kome, koliko, zašto….pitanje je kod koga završi taj novac. Mene brine da nije tetka dobila pare iz budžeta pa preposlala svojoj nećaki i njenom mužu za kupovinu stana u Beogradu.

          1. Ko kaze da nema dokaza…ima ih koliko hoces…svaka srpska institucija na kosovu je mafijaska druzina…razvijeni su mehanizmi pljacke drzavnog budzeta z koje…kada bi znao narod u Srbiji za kosovo ne bi dao ni banku prebijenu…nema kontroće.,.nema odgovornosti…svako moze da radi sta hoce…politika za posljavanja..raspodela stanova …korumpirano je sve…pristinski univerzitet u mitrovici je obican bordel…pitajte studekinje…svaki profesor ima tarifu…

          2. Samo polticka Srbadija (Vucic,Irinej (s kratkim pantalonama) najnizi komesar Sovjeta, vodnik Dodik su najveca propast danasnje Srbije

    2. Shvati,Pajo, tamo nema politike, sve to je monaza rezimskih televizija. Svi su povezani na onaj ili onaj nacin, u vezi necega. Tamo je samo licni interes u pitanju i nista vise.

  3. zamislite koliko se kod nas krse pravila, kad se ljudima daju pare blizu BM da glasaju za onog ko da pare, ili ko salje na besplatne izlete ili vecere sa muzikom pred izbore?!

  4. Praznik demokratije u južnoj srpskoj pokrajini. Politički protivnici tamo nisu i neprijatelji, vide se , popričaju, provozaju jahticom… Ma sve su u stanju da učine za narod. Blago nama, blsgo tom napaćenom narodu dole. Uh, kad bih samo mogao da napišem ono što mislim i ono kako jeste, ali živimo u doba političke korektnosti kada ne smeš bagri, ubicama i najgorim hohštaplerima da kažeš da su to jer ćeš im time naneti duševnu bol, a ako malo preteraš možda te i promađu. Pa si onda kao nešto ironičan, vickast, parodičan, ne bil ti objavili komentar. Odvratno, prokleta zemlja, prokleti ljudi…

  5. E jedva cekam da vidim lica ovih sa rezimskih televizija kad cuju da ce vladu da prave Mustafa,Kurti i Veselji.

    1. Kao „bos po trnju“ kako ce drugacije. Nije u tkz Vucicevu „srpsku listu“ a samostalce niko ne voli.

    1. Bravo botino i ti ćeš osvojiti kao i tvoji drugari, otkaz, zaplenu imovine, kaznu u zavisnosti od težine dela i sl. Pozdrav….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.