"Na sopstveni zahtev pušten sam kući, slava mi je ovih dana": Velja Ilić pao sa tri i po metra visine, ali nije zadobio nijedan prelom 1Foto: FoNet/ Ognjen Stevanović

Velimir Ilić, lider Nove Srbije i bivši gradonačelnik Čačka, doživeo je danas težu povredu, nakon čega je zbrinut u čačanskoj bolnici. Međutim, na sopstveni zahtev pušten je na kućno lečenje.

„Montirao sam nešto na kući u Čačku i pod teškim teretom skela ispod mene se srušila. Sa tri i po metra visine pao sam na zemlju. Zajedno sa mnom popadalo je i to silno gvožđe, ali na sreću ništa od toga nije završilo na meni“, kaže Velimir Ilić za Danas.

Na pitanje kakve je povrede zadobio, kaže da je mislio da se sav polomio, ali na sreću ništa nije slomljeno.

„Poprilično sam ugruvan. Lekari su su dali taerapiju i rekli da moram da mirujem i da ležim u bolnici bar pet dana. Međutim, na sopstveni zahtev pušten sam kući. Slava mi je ovih dana, Sveti Nikola, a ne bih da je obeležim u bolničkoj postelji. S obzirom da mi je bolnica blizu, ići ću u dnevnu bolnicu, po terapiju“, objašnjava Ilić, koji zbog povreda teško govori.

Napominje da je i njemu čudno što je nakon takvog pada, sa tolike visine, ostao čitav, bez ijednog polomljenog rebra i drugih naprslina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari