Nacionalna koalicija za decentralizaciju: Izmena izbornog zakona šamar građanima

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Bilo je previše sitnih partija i do sada, a sada sa smanjenjem na 3%biće još više alavih a bezvrednih stranica. Cenzus je trebao ići na 10%da znamo koje su partije moćne da nešto urade a ne dobijati dupelisce i muve zunzare

  2. Ovo je sustina problema u Srbiji, u mesnoj zajednicu u nekom selu ne mogu ljudi da izaberu predsednika imenom i prezimenom, nego ga postavlja mesni odbor, tj. stranka i sve tako do centrale u Beogradu naravno, vise je demokratije bilo u komunizmu, kada se biralo imenom i prezimenom, a sto niko ne poteze ove pitanje, pa naravno zato sto je i opozicija u Bg-u, a tu se rusi i dobija vlast. Jedino nije tacno da sva opozicija cuti o tome, DJB je prvi i jedini pokrenuo ovo pitanje, jedina zdravorazumska stranka(pokret), koji hoce da uredi Srbiju, a ne da prigrabi svu silu i moc.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu 5

Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu

Šefica Poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje (PS) Mimoza Kusari Ljilja izjavila je danas da bi parlamentarni i predsednički izbori, koje Srbija organizuje 3. aprila, trebalo da budu sprovedeni na isti način kao i referendum, odnosno da Srbi sa Kosova svoje pravo glasa iskoriste putem pošte, Kancelarije za vezu Srbije u Prištini ili na biračkom mestu u nekom od pograničnih gradova u Srbiji.

Naslovna strana

18. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.