Nacionalna koalicija za decentralizaciju: Izmena izbornog zakona šamar građanima

Ostavite komentar

  1. Bilo je previše sitnih partija i do sada, a sada sa smanjenjem na 3%biće još više alavih a bezvrednih stranica. Cenzus je trebao ići na 10%da znamo koje su partije moćne da nešto urade a ne dobijati dupelisce i muve zunzare

  2. Ovo je sustina problema u Srbiji, u mesnoj zajednicu u nekom selu ne mogu ljudi da izaberu predsednika imenom i prezimenom, nego ga postavlja mesni odbor, tj. stranka i sve tako do centrale u Beogradu naravno, vise je demokratije bilo u komunizmu, kada se biralo imenom i prezimenom, a sto niko ne poteze ove pitanje, pa naravno zato sto je i opozicija u Bg-u, a tu se rusi i dobija vlast. Jedino nije tacno da sva opozicija cuti o tome, DJB je prvi i jedini pokrenuo ovo pitanje, jedina zdravorazumska stranka(pokret), koji hoce da uredi Srbiju, a ne da prigrabi svu silu i moc.

Ostavite komentar

Politika

Vučić i Dačić danas oči u oči 8

Vučić i Dačić danas oči u oči

Lideri vladajuće koalicije SNS i SPS Aleksandar Vučić i Ivica Dačić trebalo bi danas da se sastanu i razgovaraju o svojim odnosima. To je sinoć najavio predsednik SNS, Vučić, rekavši da u SPS više nema toliko poverenja.

Naslovna strana

8. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.