Nad žrtvama nariču oni koji su napravili krvoproliće

* Puharić: Žrtva je žrtva, jednom za svagda, bez obzira na nacionalnu pripadnost * Radosavljević: Ako srpske žrtve brani sadašnji režim - ja mu ništa ne verujem
Sagovornici Danasa iz Hrvatske i Srbije o suočavanju sa sopstvenim zločinima i licemerju političkih elita dveju zemalja

Ostavite komentar


  1. Normalno obavezan "ukras" o tenkovima i cvecu.Tenkovi su isli da zastiter Srba i JNA u Histericnoj Hrvatskoj koja je jedino u ratu sa Srbima iz Hrvatske i JNA mogla da dobije drzavu.Sve je u ovoj jadnoj Srbijni ispinovano od Brionskih transkripata,Oslobodjenje hrvatskih generala,Tudjmana,Mesica (ciji govori tipa "HRVATI SU DVA PUTA POBEDILI U RATU".MALO JE U POCETKU BIO ZAVEDEN USTASTVOM").Drzavu su dobili uz pomoc svog vekovnog prijatelja (Nemacke)koji je kao najveca americka kolonija vracena na svetsku politicku scenu preko rata u HR.Pa do Slobe koji je zbog toga sto nije objavio rat Hrvatskoj trebao da visi na treazijama,a ne da sliuzi doslam]nlijama za uvlacenje zapadu (i dan danas trpimo posledice tog poteza proamerickih revolucionaraq u Srbiji).

  2. Ne zmam kako je u Hrvatskoj,ali nase,srpske vlasti,potpuno su zaboravile srpske zrtve.Njih jedino interesuje kako sto pre da se odreknu Kosova i Metohije,uistinu svete srpske zemlje,u korist Siptara!

  3. Bravo profesore Radosavljevicu, pravo u centar, šteta sto nema više takvih članaka u novinama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.