Najviše profesora DUNP podržalo listu Aleksandra Vučića 1Foto: Print screen tv PInk

Profesori Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) prednjače među tridesetak onih koji su potpisali podršku listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Spisak potpisnika podrške, danas, je najčitanije „štivo“ u Novom Pazaru. Potpisnike sa Državnog univerziteta predvodi rektorka Zana Dolićanin.

Podršku su dali i profesori Benin Murić, Dragan Bogdanović, Dragana Novakov, Tanja Soldatović, Zoran Marković, Milan Dekić i Saša Stanković.

Na spisku podrške je i veliki broj docenata i asistenata : Adem Preljević, Andrijana Maksimović, Edis Mekić, Edina Glogić, Elvis Mahmutović, Izet Kahrović, Ernad Kahrović, Milivoj Milanović, Aldina Avdić, Omer Špirtović, Rifat Mujanović i Emir Biševc.

Listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ podržali su skoro svi članovi menadžmenta zdravstenog centra.

Vd direktora Opšte bolnice Meho Mahmutović i njegovi najbliži saradnici dečiji hirurg Šefćet Hajrović i ortoped Alen Kurpejović i direktor Doma zdravlja Ervin Ćorović, ali je tu i potpis direktora Filijale RFZO Edib Hajrović.

Podršku su dali i sportisti. Atletičar i reprezentativac Asmir Kolašinac, iz Sjenice, i selektor atletske reperezentacije Srbije Edin Zuković.

Među poznatijim Novopazarcima u Beogradu, listu predsednika Srbije svojim potpisima podržali su i profesor Hasan Hanić i producent Maksut Maksa Ćatović.

I neki novinari, danas, su imali „navalicu“ telefonskih poziva.

Potpisnici su „prijateljski i drugarski urgirali“ da im se imena ne nađu u medijima, iako su sva objavljena i preuzeta sa sajta naprednjaka.

Sutra se, u popodnevnim satima, očekuje dolazak Vučića u Novi Pazar, gde bi trebalo da obiđe i gradilište u krugu Opšte bolnice, gde se grade objekti za budući kliničko-bolnički centar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari