Nakon Beograda, „slobodne zone“ i širom Srbije

Izvor Danasa blizak SZS-u o planovima za novu razvojnu fazu protesta "Svi kao jedan - Jedan od pet miliona"

Ostavite komentar


    1. Kao mala imala sam jednu školsku drugaricu koja je volela da ide za nekim i ponavlja sve što taj kaže ili uradi. Sve nas je užasno nervirala. I ova vlast se počela tako ponašati. E, pa da vam kažem: Srbija nije brvno za dva jarca ili lude Mire. Ako vi u vlasti imate jarca mi nismo ni domaće ni divlje životinje a i imamo dovoljno godina i inteligencije da nas neće iznervirati neki ponavljači onoga što mi radimo. Idemo do kraja, pardon, do vašeg kraja.

      1. Pa ovaj čovek nije normalan.Zar je moguće da je toliko nasilan i lud,pa zar on stvarno misli da može maltretirati sve nas,grdno se vara.Apelujem na vlast da stane na put ovakvoj bezobzirnosti i bezobrazluku jednog kvazi političara.Nađite mu mrlje i po slovu zakona strpajte tamo gde mi je mesto.Dokle bre više?

        1. Ne brinite, tu je Stranka moderne Srbije (SMS). Ona ce sve dovesti u red.

  1. Kazu da se planira dvadesetcetvorocasovno boravljenje u tim zonama. Spavas u satoru, nuzdu obavljas u obliznjem dzbunu, nekupas se, zube ne peres. Samo lezis i uzivas u protestu. Moze, moze ali samo uz jedan uslov. Da sa nama u Beogradu budu 24 sata bez prestanka i Djilas i Obradovic i Jeremic, kao i ostale vodje opozicije. A ne da budu sat, sat i po i da onda smugnu kuci ili u kafanu. Valjda misle da se svi mi, koji smo protiv vlasti blesavi.

    1. Loš pokušaj, botu.
      A šatori su već bili u Pionirskom parku 90ih.
      I pok. Milena Dravić na hoklici.

  2. Samo napred!
    Neprestani protesti dok ne nauče da je opozicija poželjan i neophodan korektor vlasti u svakoj normalnoj zemlji.
    Jer, Vučićeva gospodo,
    ovo sada nije normalno.
    Prekinite sa crtanjem meta za likvidaciju!!!

    1. Samo napred!
      Neprestani protesti dok ne nauči opozicija zasto Vucko ima 55%a Nato koalicija 17%

        1. U žuto doba nije bilo ni za kiflu..a sada sendvič…moraš priznati da je lep napredak!

        2. U žuto doba nije bilo ni kifle..slozicese da je sendvič napredak.

    1. Potpuno saglasna sa Vama @Dejane.Vrsioci aktuelne vlasti u Srbiji pokusavaju ono sto su pokusali Shevarnadze u Gruziji,Janukovich u Ukrajini(koji je po nekim proracunima,sa svojim satrapima,ojadio Ukrajinu za 70 milijardi dolara) te su zato zavrsili neslavno.

  3. Policajci će pored toga demonstrirati i kako se ne odaziva na poziv građana ukoliko ljudi sa fantomkama ruše deo vašeg grada.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.