Napad na učesnike protesta Jedan od pet miliona u Kikindi

Ostavite komentar


  1. Ja kao gradjanin Srbije ne mogu da shvatim da Predsednik države ne shvata da njegovo narcisoidno ponašanje i odbijanje da omogući opoziciji i gradjanima da iznesu svoje mišljenje na Tv samo dopronsi većoj polarizaciji društva i većem nezadovoljstvu onih koji žele da čuju i druge. Bojim se a će Predsednikove izjave upućene protestantima kao što su lopovi, bagra, lažovi, narko dileri i sl neprimerni i za svaku osudu..Situacija postaje veoma alarmantna jer se Predsednik ponaša kao da je narod tu zbog njega a ne on zbog naroda!

    1. Vučić nikada naod ,obične gadjane , nije tako nazvao, već Djilasa,Jeemića, Obradovića,Veselinovića, Trifunocvića…A oni su stanački lidei, gospodine.

      1. Gile, taj vaš nazovi pravnik svakodnevno krši ustav i zakone Srbije. Ko mu daje za pravo da nekoga naziva lopovom, izdajnikom, državnim neprijateljem, stranim plaćenikom bez ikakvog dokaza. Nikome nije podneo krivičnu prijavu, i da sud nije doneo takvu odluku. To zna i naj veći laik a kamoli pravnik.

        1. Na tvoj komentar moram da postavim kontra pitanje – Kako i sa kojim pravom minorma MANJINA legalno izabranog predsednika države, glasovima od preko 54% u prvom krugu, može javno, na svakom koraku da naziva fašistom, diktatorom, lopovom i svim mogućim uvredama? Da li si ti Ustavni sud pa tvrdiš da on krši Ustav ove zemlje ili postoji ustavni sud ove zemlje koji će to utvrditi?

          1. Pa ti znas i u procentima koliko ste imali, ali sto te procente ne izgovarate u brojevima. E tada druze imate 25%i manje. Vasa sreca je sto je opozicija sranje i sto narod nece da glasa ali nema te vi 54% ni blizu

  2. Ovo je orkestrrirana naredba sa vrha naprednjaka. Kuštuničina nakadašnja pudlica Jovanov je izrastao u nešto veće pa se osilio i pokušva da se dodvori vođi. Kada padnu ima da se sakrije u mišiju rupu i da pokuša opet da prebegne bez kazne. To se ovoga puta neće desiti. Svi imaju da budu lustrirani i izbačeni iz javnog života i javnog sektora.

  3. Lepo je Kucan rekao SLobi pre 30 godina, da pripazi sta radi. Inace da ce se na kraju Srbi medjusobno poubijati. A nije slusao. A eto, isti posle Slobe na vlasti. Odnosno, jos gori.

  4. Razumem zelje za demokratizacijom i slobodnim medijima, ali za smenu vlasti malo teze. Sns je osvojio vecinu na izborima i izborima treba da se odlucuje o daljoj sudbini vlasti. Svako nasilje, izazvace dodatno nasilje. Znaci samo izbori i mir.
    p.s. Za Milojka, moram reci kofa im se pozlatila.

  5. to je ona ekipa koja je dosla iz Krusevca, neki batinasi se sele po zadatku, ali nista im ne vredi.

  6. Pa zar vodom
    Da je Pivo hladno bilo u kofi
    Milojko se ne bi bunio
    Sledeci put Kofa puna hladnog piva i cevcica obavezno

  7. Pitanje za Vujoševića,
    Koliko vas plaća Vučić da na najnizi način blatite Cvet mladosti ove jadne Srbije ..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.