Naprednjaci izabrali svoje i one koji se tako osećaju

Ni posle sednice Predsedništva SNS nepoznat pun sastav vlade, SPS danas o svom kandidatu

Ostavite komentar


  1. Vec je mucno slusati beskonacnu pricu o sastavu nove vlade koja se proteze na kasicicu nezakonski dugo vremena. Simptomaticno je da se Vucic/SNS izborom ministara, jer o Brnabicevoj/SNS koja bi trebalo da bude mandatarka ne treba ni govoriti, okruzio nestranackim osobama kao da mu je jasno da i pored „75 %“ osvojenih glasova na izborima oni to ustvari nisu! Dakle, time hoce da da nekakvu legitimnost Vladi koje ustvari nema! Kao da na taj nacin zeli da prikupi sto vise preletaca i oslabi jos vise opoziciju!

    1. Zašto onda i slušaš i komentarišeš, kada ti je mučno? Stvar je u tome što ljudi koji su mogli da utiču na to, putem izbora, kako i ko formira vladu, sada najviše komentarišu novu vladu?!

    2. Izbori su bili 21. juna i narod je glasao kako je hteo, a to što neke politički akteri nisu hteli da izadju na izbore i pokažu svoju “snagu“, to je njihov problem i logično je da im smeta bilo kakav sastav nove vlade.

  2. Šta je tu čudno što su izabrali svoje ljude, pa mogli su i sami da sastave vladu.

  3. Iskreno se nadam da ce i moja baba Miladinka, uskoro ,kako je krenulo u Srbiji, dobiti jednu od ministarskih funkcija.Nema partijsku knjizicu ali je obrazovanija i sposobnija od nekih koji su navedenu funkciju dobili.

  4. Umesto iskreno da pohvalite stav SNS-a. Šta je tu čudno i nejasno što su izabrali svoje ljude, pa mogli su i sami da sastave vladu to je poenta.

    1. E moji botovi, iz ove formulacije se vidi da ni ne znate ko u demokratiji daje mandat a ko bira ministre! Zato je zbog vas i ovaj nezakonski cirkus moguc!

  5. Realno, SNS je mogao samostalno da sastavi Vladu. Ovako su pokazali dozu ozbiljnosti i uvažavanja.

  6. Izabrali su one koje smatraju da su pravi izbor za ta mesta, njihovo legitimno pravo.

  7. Ja bih rekla da su naprednjaci izabrali svoje i one za koje osecaju da su sposobni da rade u interesu gradjana. Gordana Comic je poslednja koja ima neka osecanja pripadnosti SNS-u, vec je osvedoceni kriticar upravo tog SNS-a.

  8. Otkud odjednom u delu opozicije ogorcenost na Gordanu Comic ? Dok je oduzimala rec tadasnjim opozicionim poslanicima, bila je dobra. Sta se sada promenilo u licnom konceptu dela opozicije ?

  9. Svaka vlast ako joj se može bira svoje lojalne i poslušne.Nema šta tu da je nejasno.

  10. Sada znamo zasto su Draganovi mediji toliko bili zabrinuti i toliko iscekivali nova imena mandatara i ministara, pa da pljuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.