Naprednjaci izgubili vlast

* SNS u opoziciju preselila "izdaja" stranačke koleginice * Vladajuću koaliciju formirali Grupa građana, DS i NS
Neočekivani obrt na sednici SO Nova Varoš

Ostavite komentar


  1. Kazu da je gubitku vlasti SNS najvise doprineo njihove gore list doskorasnji ministar pravde, asistent Selakovic, koga u Novoj Varosi svi od reda zovu Hica. No nastranu to, ocigledno je Vuciceva vlast pocela da se osipa. I kako vreme odmice, tako ce taj proces biti sve intenzivniji.

  2. Ništa neobično, Nova Varoš se talasa, nova vlast ima glas više, na sledećoj sednici imaće tri manje, uobičajeno, stvoriče s e nova i veća naprednjačka vladajuća koalicija.

  3. Mogu garantovati da će do naredne sednice skupštine opštine Nova Varoš biti formiranma nova i veća koalicija u kojoj će ponovo biti naprednjaci sa svojim partnerima.

  4. Колико познајем математику, сада је уједначен број одборника а питање је колико је одборника на страни опозиције с тим да се многи не желе ослањати на политику прошлости.

  5. Izdace ona i njih i svakog drugog za koji dinar u dzepu.Ali kako ce da pogleda sebe u ogledalu?

  6. To zaista nije problem, kako očuvati vlast, bnajvažnije šta građani budu rekli, i kako kažu. Najvažnije da Nova Varođš ima sosobne ljude koji će da rade za građane.

  7. Gradjani nisu imali nikakvog razloga za strah dok je SNS imala vecinu. Gospodja je iz licnog interesa podrzala novu vecinu.

  8. opstini Svilajnac nisu osvojili prvo ni vodece mesto na izborima a kamoli bili uopste u prilici da formiraju vlast. Od 47 mandata osvojili su 19, dok je GG Svilajnac cuva buducnost (nekadasnji DS I SDS) osvojila 24 mandata i SPS 4. Skupstinsku vecinu je imala i sama GG SCB kojoj se pridruzio SPS i 4 "verna" SNS odbornika pa je to u zbiru bilo24+4+4=32 apsolutna vecina. SNS u Svilajncu je ostao samo sa 15 odbornika od kojih u svakom momentu se ocekuje prelazak jos 10, i to sve zbog bahatosti predsednika odbora koga zbog losih rezultata niko nije smenio (suska se da ima neku gradjevinsku vezu). Taj predsednik je i sam dosao iz neke lokalne GG i odbor SNS u Svilajncu potcinio sebi i clanovima svoje GG. Sve funkcije u odboru zauzimaju nekadasnji GG clanovi a oni upravo i prelaze i prodaju se. Inace taj predsednik odbora Branislav Marinkovic Marinko i nije iz Svilajnca i Svilajncani ga ne vole jer znaju da je deo gradjevinske mafije i pod silnim istragama policije i tuzilastva. Kazu stiti ga neko bez koga nista ne moze da se gradi po Beogradu ali zahvaljujuci njemu clanovi svakim danom odlaze iz stranke a odbornici licitiraju kao da su u prelaznom roku. Najvise zbog njegovog bahatog ponasanja i pretnji.
    Ћаскање је завршено

Ostavite komentar


Politika

“Obratićemo se nadležnim i međunarodnim institucijama zbog dešavanja u Skupštini”: Opozicija u Zaječaru tvrdi da su odluke na Skupštini ništavne i nezakonite 10

“Obratićemo se nadležnim i međunarodnim institucijama zbog dešavanja u Skupštini”: Opozicija u Zaječaru tvrdi da su odluke na Skupštini ništavne i nezakonite

Opozicija u Zaječaru, kao i predstavnici meštana sela Mali Izvor, kažu da je između ostalog, sednica Skupštine Zaječara na kojoj je doneta odluka o otvaranju kamenoloma kod Malog Izvora, održana je u potpuno neregularnim uslovima, te da su odluke, koje su na njoj donate – ništavne i nezakonite.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.