Naprednjaci zatrpali društvene mreže porukama podrške Vučiću i fotografijama vukova (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Vuk u koži u kojoj mu nikad ne bih bio. Bićeš ti u kavezu. Sada si vuk u cirkusu.

  2. Dok sam išao u ZOO vrt, bilo mi je mučno da prolazim pored kaveza vukova, užasno je smrdelo.
    Inače za neupućene, vukovi idu u čoporu.

  3. Baš mi je drago što moraju po zadatku da čitaju „DANAS“. Da čitam njihove novine niko ne može da me natera.

  4. Kad pre su se zercovi transformisali u vukodlake…?? Bez onog pitanja iz crtanih filmova :…Sefe koji ti je vrag ?!?

  5. E moj predsedniče ovi tvoji vukovi što žive na naš račun i tvoje ime ostaviće te na cedilu samo kad se pojavi mali medo

  6. Žalosno porediti vukove sa dotičnim.
    ON je vođa poslušnih ovčica i dresiranih pudlica ( dotični pokazali )

  7. Majko mila kakav transfer blama, kud imam temperaturu, kud ovo videh!? Paracetamol u kombinaciji sa bensedinom mozda malo pomogne ali sledeci obrok ko zna kad…

  8. Nije Srbija uz njega. To je apsurdno i nepismeno (osim za članove). Uz njega je uslovnih 700.000 obožavalaca lika i dela (čitaj mediokriteta, grebatora i poltrona, lažnih doktora, plagijatora), što ne čini ni 10% građana Srbije. Uz njega su samo vučići (deminutiv). Pravi vukovi nikada.

  9. Posto je SNS clanova nesto vise od 700000 da li to znaci da je to Srbija? Ako jeste znaci toliko je planirano da nas ostane, jer nesto slicno je bilo oko litijuma, koliko je planirano da se raseli ili tome slicno, pa lepo i napredno. Ako gresim isparvite me ali nesto mi se stalno vrti u glavi da je u coporu vukova obicno vodja zenka sto bi znacilo nesto kao matrijarhat, pa se ovaj narativ ne uklapa. U svakom slucaju ne seirite toliko, nije zdravo a rece i vas g. Vucic nesto u stilu nece dugo ili tako nesto mozda sam i pogresno cuo ili razumeo. Napredno nema sta. Ziveli

  10. Већина чланова СНС само наглас подржава Вучића јер од партије очекује запослење, положај или неку привилегију, или су то већ добили па подршком чувају свој статус. Ако Вучић прекрши преамбулу Устава и призна независно Косово директно или индиректно што може изазвати отпор у народу и угрозити позицију Великог вође, окренуће му леђа и његови чланови, а епилог свега биће суђење Вучићу за велеиздају.

  11. Ова подршка народа Вучићу је најопаснија,и то је велеиздаја народа….

  12. Šta se ovo dešava sa nama? Mada je bilo slično i u Titovo vreme. Nakon ovih, vlast treba da bude lako smenjiva a ne da jedni vladaju više od 10 godine zbog manipulacija i apstinenata.

  13. Ovo je na nivou uzrasta od 5-8 godina. Toliko infantilno i snishodljivo da moraju da se stide svi normalni ljudi što dele isti vazduh sa ovakvima.

  14. Кад ће тај метеор већ једном да нас збрише па да све крене од нуле?

  15. Bilo bi lepo da nam predsednik kaze o cemu pregovora?
    Mozda moze narod da mu pomogne

  16. Ne razumem baš simboliku? Vukovi su krvoloci i najčeće u čoporu-ružne, zle životine, užasnog zadaha. Ovo sa slikama, deluje kao perfidna opomena i pretnja? Nije naivno.

  17. Sta ocekivati od nepismenih , primitivnih, bahatih navijača, kojima je mentalno oboleli, lazljivi na celu bande.?
    Sta je sa ostatkom ?

  18. „Upravo neobrazovana “ liderka “ , starateljka deteta od 24 g.daje intervju poremecenoj starleti na Pinku.
    Bio i SEF.
    , pre par dana.
    Daj to u Zadrugu da se narod veseli svojoj tragediji.

  19. Vuk dlaku menja, al pokvarenu ćud nikako. Podvio rep, pa sad ajd narode ti odluči.

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 10

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.