Naprednjačke glasine o promeni vlasti na proveri

Atmosfera podseća na incidente sa konstitutivne sednice kada su naprednjaci bacali glasačke kutije i čupali mikrofon
Burne najave uoči sednice Skupštine grada Šapca, jedinog većeg grada u kome ne vlada SNS

Ostavite komentar


  1. Ovo je preudiciranje dogadjaja, ja ne vidim da je bilo problema kod opozicije koju cini SNS,ne kazem ima izuzetaka,ali ovde se bas nista nije desilo za osudu.

  2. Deceniju i po oni su na vlasti, i iako ih građani nisu podržali, oni su opet opstali. Zna se da je SNS imao više podrške u ovom gradu. Pitanje je ko ih čuva?

  3. I Šabac neće dočekati nove izbore sa većinom koja je sada, sve se menja pa i mišljenje odbornika i gradjana.

  4. Živim u Šapcu i iskreno jedva čekam da im vidim leđa. Svakog dana ne može da prođe ni jedna vest, a da dotični Zelenović nije u njoj. Non stop je na tv-u.

  5. Prema najnovijoj konstelaciji političkih snaga vladajuća većina ima 38 odbornika, dok su u opoziciji 28 odbornika SNS pojačani sa jednim odbornikom SPS i dve najnovije pristalice ove opcije. Međutim, u svemu ovome simptomatično je da su u poslednje vreme šabački naprednjaci obeležili političku klimu agresivnim nastupima, i pričom da su obezbedili nekoliko odbornika vladajuće većine da pređu na njihovu stanu.Kada bude bilo smene vlasti u Šapcu znaćemo ali jako je dobro da se vlast u Šapcu promeni.

  6. Сви ми добро видимо како садашња власт води град у пропаст, и због тога поједини одборници неће у томе да учествују већ излазе из досадашњих одборничких клубова.

  7. Vec petu godinu naprednjaci vode drzavu i ne vidim da su i prekrsajnu prijavu podneli protiv Dusana Petrovica. Bice da ipak on nije takav kakvog ga politicki protivnici u medijima prikazuju. Ono sto je sigurno, a sad se ostvaruje, imao je viziju da zajedno sa svojim timom infrastrukturno opremi industrijsku zonu da japanska kompanija, bez obzira na sve uticaje, ipak izabere Sabac kao mesto gde ce investirati, Za godinu dana Sabac vise nece biti isti grad i bice da je to razlog pokusaja promene vlasti od strane naprednjaka. Bolje bi bilo da se pozabave auto putem Ruma-Sabac nego sto se bave cistim pollitikanstvom/

  8. ovo je gomila gluposti. ko pita gradjane. gradjani su glasali tako da vlast ima 10 odbornika vise koliko vidim, ne jedan ili 2 vec 10 odbornika vise. a sada kao sns ce to da sredi tako sto ce kupiti odbornike da predju u njihove redove. i to je navodno u redu. sramota. pa ako su se gradjani tako izjasnilki neka se potrude da do sledecih izbora ubede gradjane da su oni bolji pa ce pobediti na izborima, a ne kupovina odbornika. nisam clan ni jedne streanke niti mislim biti, ali smatram da je ovo normalno. sve ostalo je nenormalno. da i jos ako je petrovic takav kriminalac, pa sta radi na slobodi zasto nije uhapsen sta radi javni tuzilac.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.