Narodna stranka donela odluku da bojkotuje izbore

Ostavite komentar


    1. Slažem se. Sergej je pion Službe, ko zna zbog čega ga imaju u šaci. Samo će zameniti istrošenog Čedu da fingira opoziciju i naravno pristane da učešćem na izborima da legitimitet diktatoru. Niko ko razmišlja svojom glavom neće glasati za Sergeja, tog primitivnog, nekulturnog, bahatog čoveka, ali će ga huligan AvAv nagraditi prelaskom cenzusa. Kao i Čedu, Čanka, Ljaljića, Krkobabića, Vulina, Slinu… Tih korumpiranih ulizica nikada nije manjkalo. Ko to još veruje da iko osim Čedine žene za njega glasa na izborima ili uže familije za ostale pajace iz vučićevog obora ?!
      Mafija je zarobila sve državne institucije i BOJKOT i SAMOODBRANA su jedino rešenje da narod pokuša da živi pristojno u ovoj zemlji.

  1. Ko ne uci ne tudjim greskama ucice na svojim. Da li stvarno ocekuju da ce izbori njihovim bojkotom biti manje legitinim? Bojkot ima smisla kada oni sto ih bojkotuju imaju i podrsku glasaca. A da li imaju?

    1. А да ли гласање има смисла у унапред намештеној трци? Има као што има смисла пелцовати се против грипа када вас дрма тифус.

    2. Za današnju opoziciju je svejedno bojkot, ili učešće, zato je časniji bojkot. Ako učestvuju znači da im je stalo do poslaničkih plata i drugih privilegija, više nego do naroda. Zato bojkot.

  2. vuk jeremic potpredsednik sveta koji je na predsednickim izborima dobio 2%, dok je neki beli preletacevic preko 10%… kako ga samo nije sramota da se bavi jos uvek politikom…

    1. Jeс бре, чак није добио више од 0% гласова умрлих и исељених који су сви редом за Вучића. Е то је снага убеђивања!

      1. hahah vidim ja da ti pojma nemas kakvi su rezultati izbora bili… ali ubedjujes sebe da je to bilo sasvim drugacije … 🙂 ako ako samo tako nastavite… sto kaze Vucic, od blata da vas pravi

  3. CESTITAM Jermicu , ovo je dobar pocetak , samo da eliminise svoju ideju da novac kupuje sve ,Novcem u supermarketu moze da se kupi sve sto je narafovima ,ali to NIJE GARANCIJA da je ta roba toliko pokvarena da od nje moze da se umre .# Da se izbalansira ego i da batali sistem ,, Ljubim Ruke svuda po svetu i klanjam se ,a u Sbiji cu biti hadzija kod ovo popljackanog i osiromasenog naroda ,, Mi nismo ovde da gradimo robovlasnicki sitem i tu u epohi kada ROBOTI bukvlano zamenjuju ljude na svim duznostima .Ko ne shvati znacaj slobode sljudskog duha za razvoj Nauke i Drzave ta osba nemoze cak ni u skupstini poslanik da bude .# Zato Jeremicu u stavu Mirnu pred narodom Srbije , a to sto pokusavas ovde , to radi u Svetu sa Trampom ! i nemoj da mi kukas kako NEMOZE ,pa naravno da nemoze kad ce te momentalno izbaciti ,a mislis da ovde u Srbiji moze ? Ko neceni sopstvei narod moze samo da nastavi sa ovom agonijom ,Mi TREBA AGONIJU DA OKONCAMO

    1. Gospodine, da li Vi znate sta ste hteli da kazete? Ako znate, onda to ne znate da napisete, pa bi bilo pristojnije da se ne oglasavate dok se ne osposobite za pisanje.

  4. Ово је као неки циркус. „народна странка“ која никада до сада није учествовала на изборима „бојкотује изборе“. Па то сте радили и претходних 29 гдоина док се нисте сетили да више не пролазите као жути него сте постали „народ“ а где год погледаш сви имају „жутицу“ у странци осим Рашковић-Ивић којој шљаште италијанске ципеле јер је била Јеремићев амбасадор у италији случајно у време уништења Заставе и пљчаке са ФИАТом. Очигледно да „народна странка“ је рачунала на Вучићеве гласче. Јер свако ко има пола мозга сећа се жуто-црвене пљчакашке коалиције

    1. Па јес што би народ „усрећивали“ опет Динкић и Синиша Мали кад га данас боље „сређују“ напредни све са Фијатом коме су додали ПКБ, Бор, аеродром, бање а спремају се јелте ЕПС и Телеком.. Опс, Синиша Мали је и данас у игри. Нема везе, све ће то народ позлатити.

  5. Gospodine Borise Dimitrijevicu.Na zalost ali vi ste polupismeni .Pored katastrofalne gramatike nabacali ste u tekst i samoposluge i Trampa i robovlasnicki sistem.Sta ste zaista hteli da kazete ?

  6. Све што се уради против Вучићеве фашистичке политике је добро.Фашизам је зло,а у Србији му је име СНС и треба га свим средствима уништити.

  7. Podrzavam bojkot ali zar nije trebalo sve clanice SZS-a da donesu odluku zajednicki? Ovako je malo neozbiljno

  8. Bravo Jeremiću, nećeš se morati pravdati zašto nisi prošao izborni prag.
    S tobom i bez tebe, građani Srbije će izabrati narodne poslanike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.