Narodna stranka: Otvorili su nam pošiljke sa materijalom "Reci ne Kosovu u UN" 1Foto: Dušan Pešić/Danas

Omladina Narodne stranke saopštila je danas da su im u sredu stigle otvorene preporučene pošiljke sa promotivnim materijalom stranke za akciju omladine koja nosi naziv „Reci ne Kosovu u Ujedinjenim nacijama“.

Otvaranjem pošiljki učinjeno je krivično delo za koje zakon propisuje kaznu zatvora do dve odnosno tri godine, ukoliko se radi o službenom licu, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

„Imajući u vidu situaciju u kojoj se nalazimo kao društvo i država, nećemo krivično goniti neposredne izvršioce. Sigurni smo da su oni to učinili po nečijem nalogu, a nalogodavac je svakako neko iz redova vlasti“, poručuju iz te stranke.

Oni upozoravaJU vlast da ne čini slične prestupe, jer će „nakon pada režima Aleksandra Vučića svačije zlodelo i kršenje zakona izaći na videlo i biti sankcionisano“.

„Kukavičkim potezom otvaranja pošiljki Narodne stranke nisu uspeli da nas zaplaše i na taj način spreče dalje aktivnosti, već su uspeli da ogole svoju diktaturu i strah od gubitka vlasti koja ih uskoro očekuje“, zaključuju iz Narodne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari