Narodni pokret Srbije osudio pokušaj rušenja kuća u Gornjim Nedeljicama

Ostavite komentar


  1. Demokrate ovako zamišljaju slobodu trgovine. Ja platom kuću a ti mi posle nemaš da je koristim. Cirkus

  2. Ako je firma kupila tu kuću ima puno pravo sa njom da radi šta hoće ali nema pravo da kopa po zemlji i da pravi rudnik, za to su potrebne posebne dozvole.

  3. Narod je dovoljno protestvovao zbog ovog rudnika i volja je zadovoljena. Šta sad ovaj opet pokušava nije mi jasno.

  4. Postovana Ana vi ste mnogo toga prespavali. Protesti su doveli do obustavljanja radova i otkupa, mada je bilo i posle toga. Zaboravljate da je g. Vucic i g-dja Brnabic pa i nova Ministarka Rudarstva isticali kako je steta sto se ne kopa litijum. Mnogo puta isticao g. Vucic kako je grdno pogresio sto je prihvatio obustavu radova. Sa druge strane je kritikovao Rio Tinto sto ne srusi te kuce koje je kupio samo je ruglo. To jeste tacno ali, e sada, ali ako se rusi bez odgovarajuce dozvole a mora da se ima dozvola i za rusenje onda je to prekrsaj. Narodna inicijativa u skladu sa Ustavom data Parlamentu, po Ustavu odavno trebalo da bude na dnevnom redu ali se negde slucajno izgubila??? Sada se ruse kuce, a meni to lici na pripremu radova za rudarenje, nadam se ne. Ziveli

  5. Čije kuće ruše? Pa ti si Aleksiću zalutao totalno. Da li protestvuju i oni koji su prodali kuće? Uzeli lovu i sad ne daju kuće. Svašta od Mike poljoprivrednika može da se nauči pa i to što si kupio kuću ne znači ništa dok ti ne odobriš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.