Naslovna strana „Ilustrovane politike“ na zasedanju Evropskog parlamenta

Ostavite komentar

    1. Nemas ti pojma, idi prosetaj ulicama i vrati se po casu mleka pa pravac u krevet i ne lupetaj vise molim te.

  1. „Mekalister je pohvalio ekonomske reforme, za koje rekao da su impresivne.“ Ko je ovde lud? Pa, mi, koji još uvek verujemo ovim belosvetskim opsenarima. Srbija impresivno propada, a EU birokrata Mekalister oduševljen time. Nekada sam bio za EU. Kako sam se grdno samoobmanuo. Bude li referduma o tome – glasam protiv. Ako uopšte doživim taj referendum.

  2. Trebace evropi robovi koji ce da rade za 250 do 300 evra mesecno sa prodatim resursima. Dok poglavica sa pametnimbstrancima rasprodaje zemlju i robove bud zasto dok drugosrbijanci se kunu da bi to isto radili samo bolje kolonijalisti nema sta da brinu. Muzace ovu rulju bar jos koju godinu. Dok ce vas vlast opozicija mediji ubedzivati strpite se jos malo pa ce da krene bar jos jedno sto godina. Al djavo dolazi po svoje pa dodju neki momci kao 1945 da vas pitaju sta ste radili svoj posao aha dobro i mi sad radimo svoj posao. Tako je to u Srpskom narodu.

  3. Импресионирани сте ви приливом робова из Србије, зато га и подржавате.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

2. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.