Nastavljaju se konsultacije o kandidatu za premijera: Na redu razgovori sa SVM i listom Zukorlića i Žigmanova 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Predsednik Srbije nastavlja danas konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Prema navodima sa sajta predsednika, prvo se sastaje sa predstavnicima izborne liste „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!“.

Posle tog sastanka, sledi razgovor sa predstavnicima liste „Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini“.

Predsednik Srbije započeo je juče konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade.

Vučić je razgovarao sa predstavnicima izborne liste „Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi“, a potom i sa listom „Ruska stranka – Slobodan Nikolić“.

Poslanik Šaip Kamberi izjavio je nakon sastanka sa Vučićem da nije opcija da lista „Politička borba Albanaca se nastavlja“, čiji je bio nosilac na decembarskim izborima, bude deo nove Vlade Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari