Nataša Kandić: Ruski ambasador upozorio Vučića

Ostavite komentar


  1. A što nešto ne govoriš o ponašanju Američkog ambasadora,ništa o njegovim pretnjama i ucenama.

  2. Srbija nema prijatelje.Svi gledaju samo svoje interese.Ako treba prodaju nas za šaku žita.

  3. @Aleksandar
    Ako nas vec pritiska zapad pa zasto ne bi mogao i istok. Oni ne traze mnogo.

  4. Da bi jednom dobro prošli u miru treba naš patrijarh da nas prevede u katoličku crkvu. S druge strane treba nam savez sa Zapadom i Amerikom. Ovi stalni pritisci i stradanja nemaju više ni smisla ni opravdanja. Mali smo, moramo birati najmanje loše rješenje.

  5. Ako se ne kurtilišemo Rusa i Kosova, nestaćemo za jedno stoleće. Ko živi za prošlost i sam postane prošlost, al nemoj posle da nam drugi budu krivi

  6. Treba uvesti sankcije ali samo pod uslovom da se ovo zlo od žene više ne pojavljuje u medijima.

  7. Neko baca kosku.Nikad nas rusi nisu ucenjivali.Poznato je od davnina da su najveci neprijatelji srpskog naroda u Bgu.(agentura,neke organizacije,udruzenja)Samo malo vratite film,hronoloski i videcete ko nam je zaista neprijatelj.Ali ko sedi na dve stolice,samo jedna da se izmakne,taj zavrsava na podu bez ijedne.Sa bolom u ledjima. Nikad ali nikad mi nece biti prijatelj onaj sto je sejao uranijum po Srbiji…

  8. Dali još verujete Rusiji svak vama čast još ste niste opametili. Bolje nam je da mi to uradimo.

  9. Od pativeka do danas svi koji su bili pod rusima,jednostavno uživali su pa je red da i mi osetimo tu lepotu.Ako ne verujete pitajte glavnog šefa,on sve zna.

  10. Majka Srbija mora da vodi racuna o svojoj deci i samo to. Nas interes je EU i samo EU. Sve ostalo je glupost, povrsnost i nasa zabluda.

  11. Kome smeta izjava g.Harcenka da njihova odluka zavisi od odluke Bg samo izvrcete vesti vasim objasnjenjima sta je ambasador hteo reci lao da su citaoci vasih vesti maloumni.

  12. Pa Milice,ti možeš časno da nestaneš kad god hoćeš,ali ne moramo mi ostali sa tobom.Takva tvoja želja bi bila vrlo bolesna i sebična.

  13. Ko je gori od ovo dvoje,Krstic-Kandic?
    Nisam ljubitelj Vucica,ali beka mu je Bog u pomoci od onih oko njega…zelim mu uspeh i srecu u potezima koji ga cekaju..

  14. E kad gospoda Kandic kaze to je sigurno dobro za Srbe I Srbiju. Nikad mi nitko nije objasnio kako to da zapadne zemlje nemaju nevladine organizacije a kod nas su oni ti koji ruse sve sto je za Srbiju I Srbe. Amerikanci su nas bombardovali i rade sto hoce od pretnji I ucena ali to je demokratija. Ali ako Ruski ambasador kaze da ce njihova politika prema Srbiji ovisiti od nase politike prema njima to je ucena. A svi vi koji hocete u katolicku veru sa zapadom pricajte u svoje ime , idite slobodno I srecan vam put.

  15. Zmije dižu glavu da ujedu čim im se ukaže prilika. Srbija će pobediti sve satrape. Živela Srbija i časni Srpski narod. Nečasne će odneti kanalizacija.

  16. Е па госпођо није то тачно ! Једино ако није теби нешто посебно рекао. Но док је таквих циркуса нам не фали.

  17. Bilo bi dobro da. se Ambasàdor ñe meša tolìko u pòlitičke odluke naše zemĺje.

    ,

  18. Američki ambasador hil kaze da ce srbiju skupo koštati ako ne uvedu sankcije rusiji,, izolacije, vize, neredi na kosovu i jugu srbije, republika srpska i niko nista nato da mu odgovori njemu se moze posto su natofii i poltroni usli do cipela..

  19. Citam ove komentare, neki su zaista na mestu. Sta ce biti u UN bez ruskog njet. Bicemo proglaseni za genocidnu drzavu. Gospodji je mesto u hag a ne da dalje druge

  20. Ako Srbija mislite da ima prijatelje u Rusima onda su Srbija zaludjeni. Rusi samo gledaju svoj interested.

  21. Formirala fond a odakle joj pare(sveže naštampani zelembaći redovno stižu orijent-expresom)!

  22. Pa ako rusija glasa za siptare onda ce konacno dokazati da su nam lazni prijatelji sto i nije neka novost ,i da konacno srbija udje u nato i time donekle zastiti svoje interese i pokusamo da ostvarimo neki nacionalni interes

  23. Ja sam nekada davno EU smatrao za ekonomsku uniju nezavisnih država i kao takvu smatrao je dobrom idejom. Kasnije sam uvideo da je EU takođe unija političkog jednoumlja i produžena ruka SAD i nato. Kao takva, sada zaista nisam vise siguran da nam treba tako nešto, pogotovo kako vidim da ljudi iz istočnih zemalja i prvog komšiluka koji su ušli u istu sad hrle u zemlje stare članice, jer u njihovim nije baš procvetalo cveće od ulaska.
    Moje mišljenje. Ko se ne slaže , ima pravo na to.

  24. Kakva smo mi banana drzava kad dozvoljavamo da se ova nazovimo
    osoba uopste javlja ili daleko bilo bilo sta pita oko kosova.Zena osvedoceni antisrbin i bez obzira ko je na vlasti ona pljuje po ovoj drzavi.

  25. Gospodjo Kandic, AV_AV me ni malo ne zanima ali vase konstantno pljuvanje po Srbiji prevrsuje svaku meru. Zasto ne komentarisete izjave ambasadora USA?? Gde su vasi komentari povodom napada na srpsku decu na Kosovu ??

  26. Srbija Rusiji treba da uvede sankcije a onda neka Rusija u Savetu bezbednosti glasa za članstvo Kosova u UN…i tako ćemo konačno razrešiti tzv. rusofilski gordijev čvor koji nas u Srbiji guši decenijama. To je rešenje koje će konačno dovesti do toga da svako ide na svoju stranu. Srbija u Evropu gde, politički i ekonomski pripada a Rusija svojim putem, gde god da je to void, ali bez nas…

  27. Ti si se matora grdobo vise puta pokazala…svi se nadamo da ce doci neko dostojan Srbije i srpskog naroda pa i tebe da ispratimo malo do bajboka zbog izdaje, spijunaze, govora mrznje, siguran sam i pronevere, primanja mita…

  28. Rusima ne treba verovati niti se oslanjati na njih … oni kao i drugi gledaju svoj interes … a imao sam i prilike da svojim ocima gledam koliko na Kosmetu kao pomazu Srpskom narodu okrecuci glavu na drugu stranu na ono sto se desava !!! Koga Rus brani i Kina hrani taj je …. zna se ….

  29. Sad smo udarili U zid nema dalje Neka nam je Bog u pomoc Rusi nas ostavise na ledinu a Albanci idu ka pobedi o Srbijo dokle vise Kriminal i orimanje to je problem kod nas

  30. E sters sto ruski ambasador nije pitai za misljenje g.Kandic. ali posto Americki ambasador uopste ne vrsi pritisak na Srbiju, da njega poslusamo. Da se odreknemo KiM, pa cemo se odreci Vojvidine, pa Sandzaka, mozemo i istoka Srbije u korist Bugarske, jer smo se vec odrekli juga Srbije u korist Skoplja, tako da G.Kandic bude mirna sa onima u krugu 2.u Beogradu, buduci da Srbija po njoj postoji samo u tom krugu. Sta mi da radimo ostali. Da budemo tudje sluge.

  31. Valja opravdati finansijere, pa to ti je! Inače jedna poštena, nadasve humana osoba…jadnica…

  32. Ma ko ovu budalu sluša još. Ta žena je naj veći srbomrzac na balkanu. Samo ne znam kako je neko ne oleši. Đubre nad đubradima.

  33. Ko luk oči ,ljubav Rusije prema Srbima,Rusija je uvijek gledala svoj interes zaboli nju za Srbe.

  34. U svetu politike ne postoje prijatelji,postoji samo interes,bilo da je licni ili narodni!!! Poslednji koji je umeo da balansira izmedju dva bloka bio je Tito,ovi posle njega su samo obicni lopovi!

  35. Da li to znaci da Kandic nema informaciju da je ikada i jedan zapadni ambasador upozoravao Vucica i njegove prethodnike?
    Ili znaci da ne sme da grize ruku koja je hrani 30 godina…da bi nas grizla?

  36. Ti koji će rušiti , neka počnu prvo sa svojim kućama i stanovima . Nije njih briga za Srbiju već za svoje interese .

  37. Čitam ove komentare. Od ovih desničarskih, nacionalističkih muka da te uhvati. Strašno. Pretpostavljam da su to uglavnom mladi, „vaspitavani“ na desničarskim portalima. Neznanje, nerazumevanje, neprosvećenost, ostrašćenost i po pravilu elementarna nepismenost… A, za rusofile, evo teme. Nikita Mihalkov piše davne 1993. godine, da se Rusi ne osećaju kao Sloveni i slovenofili, već više kao evroazijci i da su im najbliži Ugro-finci, Tatari, Mandžuri i ostali azijski narodi… Sudbina Rusije je u Aziji, veli Mihalkov… itd. A, „Nemanja“ Kusturica ga ovde predstavlja kao Rusa „sa dna kace“… Pumpanje patriotizma poluistinama i lažima o drugima, a skrivanje istine o nama, obiće nam se o glavu, kad-tad. Zato desničarima i našim naci-jima i smeta N.Kandić, hrabra žena čiji angažman je vredan Nobelove nagrade za mir.

  38. A Nataša Kandić je sad i špijun koji pogrešno/zlonamerno/izvrće tumači ambasadorove reči. I otkad je ona zabrinuta za sudbinu Srbije?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.