NDMBGD: Vučić u maniru diktatora prisvaja sve zasluge

Ostavite komentar


  1. Pa ako je Vucic kriv vam za sve, retoricki on je i zasluzan za sve sto je uradjeno proteklih godina. Cinjenica je.

  2. Ako nešto mrzim to su ove kvazi nevladine organizacije koje si kriju i rade sve protiv naroda, ništa u njihovom interesu

    1. Srbija malim slovom a Vučić velikim. Dovoljno govori o tome ko vam je na prvom mestu.

  3. Ova inicijativa radi upravo suprotno od svog naziva. UDaviše ne samo Beograd, već Srbiju sa glupostima koje saopštavaju.

    1. To i ja rekoh pre neki dan.
      Samo nas dave sa nekim glupim komentarima a konkretno od njih nigde i ništa a da ne pričamo o nekom pametnom predlogu.
      Njihova aktivnost se svodi na kritici vlasti.

  4. A sta prisvajaju ovi iz ovog kvazi pokreta? Samo Djilasove dnevnice ili jos nesto? Kako ne shvataju da ih niko ziv ne podrzava, i da dzabe sire lazi.

  5. Ova NDMBGD inicijativa radi upravo suprotno od svog naziva. Udaviše ne samo Beograd, već Srbiju sa glupostima koje svakodnevno saopštavaju.Koliko je Vučić diktator pokazje volja naroda na proteklim izborima.

  6. Zamalo sam pomislio da sam na sajtu Informera, kad ono Vučićevi pioniri nisu spavali , smišljali su hvalospeve za svoga vođu i preplavili sajt Danasa čekajući sendvič. Nije vam mesto ovde. Ne zagađujte ove preostale čiste sredine!

  7. Ja se slažem da je Aleksandar Vučić i njegova ekipa zaslužna za „funkcionisanje“ ove ruoe od države. Napravili su rupu u kojoj samo oni lepo žive i za koje nikakvi zakoni ne važe osim njihove samovolje. Crnilo, a on se još hvali. Lepo kažu da nije u vinkli.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.