Ne davimo Beograd: Nova Vlada nastaviće istim putem destrukcije države 1Foto: Ne davimo Beograd

Inicijativa „Ne davimo Beograd“ ocenila je danas da je nema sumnje da će nova Vlada nastaviti destrukciju države, vo]ena „jedino interesom kriminalne političke elite.

Kako je saopšteno, Inicijativa je povodom odluke predsednika Srbije Aleksandra Vučića da večeras objavi ime mandatara vlade, ispred Skupštine Srbije istakla transparent „Nova vlada – stara beda“.

„Sve u vezi sa vladajućom strankom je nelegitimno i tako će ostati sve dok im ne kažemo – dosta. Nova vlada neće imati nikave veze sa voljom gra]ana“, navedeno je u saopštenju.

Kako smatra „Ne davimo Beograd“, novi ministar prosvete uvodiće nova dualna obrazovanja i siromašnu decu za male pare nastaviti da prodaje stranim investitorima, a novi ministar zdravlja nastaviće da seje smrt istovremeno nam oduzimajući osnovne slobode“.

Navode da će nova ministarka saobraćaja nastaviti da gradi puteve do vikendica partijskih moćnika, novi ministar policije nastaviće da hapsi sve ljude koji se usude da glasno kažu ono što misle, a novi ministar vojske nastaviće da ponižava svakog vojnika koji časno služi državi.

„Nelegitimna vlada nije naša Vlada i zato će svaka njihova odluka biti čista tiranija. Kada nas budu zatvarali zato što ne poštujemo policijski čas, ne smemo zaborativi da nismo nigde pogrešili i da je to čin čiste tiranije“ saopštio je pokret uz poziv građanima da im se pridruže u borbi protiv ovakvog sistema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari